10 greșeli care îți urâțesc CASA! Nu le mai face!

Toate modelele complexe, cum ar fi un tavan cu mai multe niveluri sunt deja demodate. În schimb, decorațiunile clasice, simple și prietenoase cu mediul înconjurător sunt cele mai frumoase. Iată o listă simplă și scurtă care te poate ajuta să evaluezi în detaliu interiorul caselor pe o scară de la „scump-bogat” la „elegant-modern”

Iată cele mai demodate feluri de a-ți decora apartamentul și alternative pentru ca interiorul casei tale să arate cât mai bine.

1. Tavan complex

Designerii spun că aspectul tavanului la începutul anilor 2000 – un tavan pe mai multe niveluri cu iluminare – este cu siguranță demodat și fără speranță. În locul unor modele complexe, subliniate de numeroase spoturi de lumină, a revenit simplitatea unui plafon uniform. Culorile și luminile, atribute ale unui tavan multilateral nu au nicio întrebuințare.

2. Pereți falși și camera labirint

Camerele care au pereți lați în interior sunt un alt indiciu că interiorul casei tal s-ar putea să fie demodat. De regulă, aceste excese arhitecturale nu sunt foarte funcționale și ocupă mult spațiu, mai ales în apartamente mici. Designerii de interior ar opta mai degrabă pentru grinzi de lemn verticale sau panouri metalice subțiri realizate într-un mod artistic.

FOLLOW ME

3. Mobilier de perete

În loc de dulapuri greoaie pe perete, designerii sugerează folosirea unor piedestaluri și dulapuri
laconice.

4. Fotografie de perete

Pe măsură ce tapetul ar părea că arată bine în poze, designeriite sfătuiesc să renunți la utilizarea acestuia în designul peretelui. Optează mereupentu ceva simplu, clasic.

5. Dulapuri cu uși glisante

În tendințe e mereu – simplitatea, așa că acum, în loc de dulapuri cu ușă glisantă, designerii recomandă alegerea dulapurilor cu ușile tip balansoar.

6. Seturi de mobilier

Orice set de mobilier – fie că este un dormitor cu un pat, o noptieră și un dulap într-un singur stil, aceeași canapea și scaune tip lounge – nu este acum la modă. Designerii te sfătuiesc să te uiți la ansambluri de diferite tipuri de mobilier.

7. Tapet pentru toți pereții

Designerii moderni spun că folosirea tapetului e toți pereții camerei e acum o modalitate de a-ți decora camera de prost gust. De regulă accentul se face pe un singur perete, pe care îl vezi mai întâi la intrarea în cameră.

8. Cabine de duș

Complexul îngrădit de geamurile de duș spațioase este în afara modei. Locul său a fost luat de structurile de sticlă laconică și de instalații sanitare bune.

9. Biroul

Mesele complexe pentru calculatoare cu rafturi pentru stocarea discurilor și dischetelor sunt lucruri ce țin trecut.  Acum sunt recomandate mese cât mai simple, care să nu pară neapărat un obiect destinat plasării unui computer.

10. Colțar în bucătărie

Au fost înlocuite de mesele confortabile și scaunele mici, care îți permit să servești cu ușurință cina.

De cele mai multe ori locuința și aspectul său mai ales, îți pot influența viața I starea de spirit. Atât bunul gust cât și confortul sunt foarte importante. De aceea, trebuie să fii foarte atent la felul în care îți decorezi casa.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.