Toate modelele complexe, cum ar fi un tavan cu mai multe niveluri sunt deja demodate. În schimb, decorațiunile clasice, simple și prietenoase cu mediul înconjurător sunt cele mai frumoase. Iată o listă simplă și scurtă care te poate ajuta să evaluezi în detaliu interiorul caselor pe o scară de la „scump-bogat” la „elegant-modern”
Iată cele mai demodate feluri de a-ți decora apartamentul și alternative pentru ca interiorul casei tale să arate cât mai bine.
1. Tavan complex
Designerii spun că aspectul tavanului la începutul anilor 2000 – un tavan pe mai multe niveluri cu iluminare – este cu siguranță demodat și fără speranță. În locul unor modele complexe, subliniate de numeroase spoturi de lumină, a revenit simplitatea unui plafon uniform. Culorile și luminile, atribute ale unui tavan multilateral nu au nicio întrebuințare.
2. Pereți falși și camera labirint
Camerele care au pereți lați în interior sunt un alt indiciu că interiorul casei tal s-ar putea să fie demodat. De regulă, aceste excese arhitecturale nu sunt foarte funcționale și ocupă mult spațiu, mai ales în apartamente mici. Designerii de interior ar opta mai degrabă pentru grinzi de lemn verticale sau panouri metalice subțiri realizate într-un mod artistic.
FOLLOW ME

La mulți ani, Alesuca noastră curajoasă, blândă, dar neînfricată! 💕🎉 I-am sărbătorit în avans ziua luni seara, alături de prietenii ei, la o petrecere laser tag, cu ea urcată pe un tigru uriaș. 🐆 Oricât de greu îmi e uneori să îi țin piept cu răbdare, sunt mândră de ea că e o fată atât de hotarâtă, efervescentă și cu principii solide! E foarte greu să câștigi un argument cu ea, pentru că își apără cu înverșunare punctul de vedere, lucru ce o va ajuta foarte mult în viitor. Pe cât de aventurieră e, căci ar sta numai cu genunchii juliți dacă ar fi după ea și dorința ei de a face toate trăznăile posibile, pe atât e de blândă și grijulie când vine vorba de cele mai constante și dragi pasiuni ale ei: animalele și natura. E o oază de bunătate și o enciclopedie cu baterii inepuizabile, în fiecare zi spunându-ne câte un știați câte specii de păiajeni există în România, știați cum se numesc trandafirii care cresc așa de încolăciți? E sinceră și directă, dar știe cum să nu îți rănească sentimentele. Pune pasiune în tot ce face, e descurcăreață, agilă, amuzantă și iubită de noi toți, iar de azi are 11 ani. ❤️

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Best of this week ✨ Săptămâna asta mi-am propus să îmi fac calendarul astfel încât să reușesc să fac 3 lucruri doar pentru mine și mi-a ieșit: am fost de 2 ori la pilates, am fost să-mi fac unghiile și la un tratament cosmetic. A fost o săptămână relaxată, dar și foarte productivă. Am avut primele filmări din acest an, am lucrat mult și la casă, iar sfârșitul de săptămână a fost foarte frumos. În acest weekend, Alesia și Alex au mers la Sinaia, la ski, așa că am avut ocazia să repetăm exercițiul nostru de timp petrecut cu un singur copil, astfel încât toată atenția să se concentreze asupra lui. A funcționat și de această dată minunat. Nicho a fost foarte încântat să ne aibă doar pentru el și să facem tot ce și-a dorit: ne-am jucat cu toate piesele LEGO posibile, am dormit de prânz, am făcut baie cu el, am gătit împreună, a stat lipit de noi non-stop (să vedem dacă mai vrea mâine dimineață să meargă la grădiniță 😂). Alesia s-a îndrăgostit de ski, abia așteapta să fie pe pârtie de dimineața până seara și abia reușim să o convingem să coboare. 😅 Alex nu a stat atât de mult ca ea, pentru că i-au fătat oițele 2 miei și a avut grijă de el. Sper că ați avut și voi o săptămână frumoasă! Nu uitați să vă gândiți în această seară la cum ar arăta săptămâna perfectă pentru voi și să vă puneți în calendar câteva activități doar pentru sufletul vostru! 🙏💕
3. Mobilier de perete
În loc de dulapuri greoaie pe perete, designerii sugerează folosirea unor piedestaluri și dulapuri
laconice.
4. Fotografie de perete
Pe măsură ce tapetul ar părea că arată bine în poze, designeriite sfătuiesc să renunți la utilizarea acestuia în designul peretelui. Optează mereupentu ceva simplu, clasic.
5. Dulapuri cu uși glisante
În tendințe e mereu – simplitatea, așa că acum, în loc de dulapuri cu ușă glisantă, designerii recomandă alegerea dulapurilor cu ușile tip balansoar.
6. Seturi de mobilier
Orice set de mobilier – fie că este un dormitor cu un pat, o noptieră și un dulap într-un singur stil, aceeași canapea și scaune tip lounge – nu este acum la modă. Designerii te sfătuiesc să te uiți la ansambluri de diferite tipuri de mobilier.
7. Tapet pentru toți pereții
Designerii moderni spun că folosirea tapetului e toți pereții camerei e acum o modalitate de a-ți decora camera de prost gust. De regulă accentul se face pe un singur perete, pe care îl vezi mai întâi la intrarea în cameră.
8. Cabine de duș
Complexul îngrădit de geamurile de duș spațioase este în afara modei. Locul său a fost luat de structurile de sticlă laconică și de instalații sanitare bune.
9. Biroul
Mesele complexe pentru calculatoare cu rafturi pentru stocarea discurilor și dischetelor sunt lucruri ce țin trecut. Acum sunt recomandate mese cât mai simple, care să nu pară neapărat un obiect destinat plasării unui computer.
10. Colțar în bucătărie
Au fost înlocuite de mesele confortabile și scaunele mici, care îți permit să servești cu ușurință cina.
De cele mai multe ori locuința și aspectul său mai ales, îți pot influența viața I starea de spirit. Atât bunul gust cât și confortul sunt foarte importante. De aceea, trebuie să fii foarte atent la felul în care îți decorezi casa.