10 GREȘELI pe care BĂRBAȚII ar trebui să le evite

Vestimentația este extrem de importantă, chiar și pentru un bărbat, nu doar pentru femei. Ei trebuie să arate cât mai atractiv posibil. Din păcate, sunt situații în care bărbații nu sunt foarte atenți la articolele vestimentare și reușesc să-și distrugă definitiv look-ul.

Fii atent la lucrurile pe care nu ar trebui să le porți niciodată

1. Mânecile cămășilor nesuflecate

Este indicat ca mânecile cămășilor să fie suflecate, pentru un aspect cât mai elegant. Cele lăsate oferă un aspect neîngrijit și deloc atractiv pentru sexul opus.

2. Ochelarii de soare în interior

Ochelarii de soare trebuie purtați doar în exterior. Cei ce aleg să îi poarte atunci când sunt înăuntru dau impresia de lipsă de educație și de prost gust.  În plus, este foarte importantă alegerea ochelarilor potriviți. Nu orice poate purta orice formă.

FOLLOW ME

3. Cămașa scoasă din pantaloni

Cămășile bărbaților trebuie băgate în pantaloni. Mare atenție la șolduri, unde cămașa s-ar putea să iasă și să arate inestetic. Pentru un aspect cât mai estetic, întinde cât poți de bine cămașa, pentru a arăta perfect aranjată.

4. Ceasurile nepotrivite

Ceasurile pot stiliza extrem de mult o imagine, aparent simplă. Pentru un bărbat este foarte important să poarte întotdeauna ceas. Este un accesoriu clasic, atrăgător.  Dar, ca și în cazul ochelarilor de soare, ceasurile trebuie să fie alese cu mare grijă. Nu orice tip de ceas poate să se potrivească la orice fel de ținută sau eveniment. O greșeală de acest gen poate fi semnificativă și poate strica întregul look.

5. Pantofii repetați

Sneakerșii sunt una dintre variantele preferate de bărbați. Este adevărat, sunt niște articole cu un aspect fresh și sunt și comozi. Totuși, nu trebuie să te limitezi doar la acest tip de pantofi. Acest lucru poate reprezenta o mare greșeală de stil. Alege diferite tipuri de încălțăminte, în funcție de evenimentul la care participi.

6. Nefolosirea șosetelor

Dacă nu vrei ca șosetele tale să fie vizibile, alege acel tip de șosete mici, care nu se pot vedea. În niciun caz să nu optezi pentru a nu purta deloc. Acest lucru te va face să eviți disconfortul și, în plus, pantofii nu se vor deteriora.

7. Hainele nepotrivite evenimentului

Indiferent de faptul că o bluză sau o cămașă arată impecabil și este în trend, ea trebuie să fie și potrivită evenimentului la care mergi. În plus, este indicat să nu încerci să mixezi mai multe stiluri, pentru că s-ar putea să o dai în bară și să ai un aspect copilăresc.

8. Tricourile lungi

Uneori, acest look poate arăta interesant, dacă tricourile sunt purtate cu pantalonii corespunzători. Totuși, dacă nu ești un star hip-hop, este mai bine să încerci să eviți purtarea lor.

9. Șosetele albe

Șosetele albe ar trebui evitate. Ele pot fi purtate atunci când faci ceva legat de sport. Dacă vrei să atragi atenția prin aspectul șosetelor tale, alege alte modele.

10. Pantalonii largi

Una dintre cele mai mari greșeli care ar putea omorî orice urmă de stil este să porți pantaloni mult prea mari, prea largi. Prin acest detaliu, vei putea strica întreg aspectul pe care ai încercat să-l creezi.

BONUS

Cum să te îmbraci potrivit corpului tău

1. Forma de triunghi întors
Poartă tricourile cu decolteu în V și evită pe cât posibil pantalonii skinny.
2. Forma dreptunghiulară
Poartă bluze cu decolteu la baza gâtului.
3. Forma ovală
Poartă dungi verticale și evită pantalonii mult prea largi. Nu purta curele colorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.