10 GREȘELI pe care trebuie să nu le mai faci ca să poți să te ÎMBOGĂȚEȘTI


Toată lumea are propriul drum spre prosperitate. Unele drumuri au fost acoperite cu bitcoint, atunci când rata a fost de 1 $ = 1300 BTC, în timp ce alții doar muncesc foarte mult.

Thomas Corley a urmărit diferența din gândirea și obiceiurile reprezentaniilor ambelor grupuri formate din oameni bogați și săraci, timp de 5 ani și a surprins concluzii interesante.

Iată 10 lucruri pe care ar fi bine să le oprești dacă dorești să îți mărești veniturile:

1. Ignorarea întâlnirii cu oameni noi


68% dintre oamenii bogați și-au exprimat deschiderea față de a-și face noi cunoștințe și doar 11% dintre oamenii săraci. Majoritatea celor care au obținut stabilitate financiară depun toate eforturile pentru a produce și a menține o bună impresie despre ei înșiși în fața tuturor. Ei nu uită să felicite noi cunoștințe (și pe cele vechi) cu ocaziile importante și să păstreze legăturile.

2. Crede în destin

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

În ceea ce privește problemele serioase, bogații cred că ei înșiși își determină propriul mod de viață. Dar 90% dintre persoanele cu venituri mici afirmă că eșecurile lor sunt legate de soartă și alți factori care nu pot fi controlați de o persoană și înteleg a își îmbunătăți bunăstarea nu prin propria lor educație, ci prin bilete de loterie.

3. Îți urăști munca

85% dintre cei care au obținut succes financiar au răspuns că fac ceea ce le place. Cei cu venituri scăzute văd în munca lor doar lucruri contra, și cu această abordare este dificil să îți crești câștigurile. La urma urmei, dacă o ocupație profesională nu îți place, trebuie schimbată, pentru a nu-ți pierde timpul.

4. Nu acorzi atenție sănătății

Oamenii bogați își dedică mult timp sănătății, iar acest concept include nu doar vizitele la medic, ci și modul corect de viață, sportul (76% din oamenii de succes fac antrenamente de 4 ori pe săptămână), alimentația echilibrată și obiceiurile proaste . Printre cei care câștigă puțin, doar 13% văd o legătură între bunăstarea medicală și succes.

5. Frica de riscuri

Numai 6% dintre cei săraci și mai mult de jumătate dintre participanții bogați la acest experiment au fost de acord că riscul de a te îmbogăți are părțile sale bune. Destui oameni bogați au subliniat că, cel puțin o dată, riscul le-a adus însă și mari obstacole.

6. Urmărești emisiuni fară beneficii culturale

Dintre cei care sunt departe de prosperitate materială, 78% adoră programe de tipul reality-show. Trebuie remarcat că, în principiu, celor bogați nu le place foarte mult televizorului, iar cei mai mulți îl folosesc mai puțin de o oră pe zi.

7. Cititul rar

88% dintre cei bogați citesc (cărți despre auto-dezvoltare, materiale profesionale, literatură istorică) cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Aceeași cantitate de timp este dată citirii doar a 2% dintre cei săraci.

8. Trezitul târziu dimineața

Mai mult de jumătate dintre oamenii de afaceri cu un nivel înalt de prosperitate, pe care Thomas Corley i-a urmărit, se trezesc cu cel puțin 3 ore înainte de începerea programului de lucru, adică la ora 5 dimineața.
Mulți oameni de succes dimineața folosesc 10-15 minute pentru a face meditații sau a sta în tăcere, într-un mediu calm, pentru a reflecta asupra situației actuale în care se situează. 89% dintre oamenii bogați dorm 7-8 ore pe zi, mergând la culcare la momentul recomandat de medici – între orele 21:00 și 22:00.

9. Comunicarea cu persoane toxice

96% dintre persoanele care trăiesc de la salariu la salariu au în mediul lor apropiat persoane cărora le place să se plângă de viață sau să bârfească. Persoanele de succes comunică doar cu oameni care se preocupă de subiecte pertinente, inspirând prin propriul lor exemplu pe cei din jur.

10. Traiește dincolo de mijloacele tale

Cei săraci cheltuie mai mult decât câștigă. Desigur, printre cunoscuții tăi sunt și cei care iau împrumuturi pentru mașini scumpe, telefoane și alte nevoi, fără a avea capacitățile materiale și, cel mai important, nevoia urgentă de astfel de lucruri. Printre cei bine pregătiți, mulți aderă la următorul model de distribuire a veniturilor:
20% – cont de economii;
25% – plata locuințelor (chirie, ipotecă);
15% – produse alimentare;
10% – divertisment;
5% – întreținerea mașinii;
Banii rămași se îndreaptă către astfel de cheltuieli non-permanente (care apar, după cum este necesar, nu permanent), cum ar fi haine, tratamente sau educație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.