#TIPS&TRICKS

10 idei MINUNATE de decorațiuni interioare

Scris de Ela la 02 noiembrie 2016

Nu trebuie să investești mulți bani pentru a-ți face casa confortabilă și elegantă. Ai nevoie de puțină răbdare, câteva ustensile de uz casnic, puțină imaginație și dorința de a schimba ceva.

Iată cum poți schimba aspectul apartamentului tău fără cheltuieli mari:

Publicitate

#1


decoratiuni ghiveci

Creează-ți singură decorațiunile pentru ghivecele de flori. Ai nevoie doar de câteva ghivece colorate, puțină vopsea și de creativitate.

#2

ceasuri

Confecționează ceasuri de perete. Dacă vrei să îți cumperi un astfel de ceas, e posibil să trebuiască să dai o avere pe el, dar, dacă ți-l faci singură, vei economisi cu siguranță. Nu este așa de complicat!

#3

Publicitate

dulap

Transformă un dulapvechiîntr-un mini-bar. Încazcă ai încasă un dulapvechicăruia nu îimaigăsești o întrebuințare, acestaeste un mod perfect de a-l readuce la viață.

#4

rafturi pe colt

Bucătăria este partea din apartament care întotdeuna va fi prea mică, indiferent de cât de mare este ea de fapt. De aceea, în loc să montezi dulapuri foarte mari, folosește rafturi deschise.

#5

rafturi condimente

Montează-ți rafturi suplimentare pentru a pune condimentele. Acesta este un alt truc pentru a salva spațiu în bucătăria ta. Poți creea cu ușurință un raft pentru a pune condimentele.

#6

Publicitate

usi interioare dulap

Folosește-te de ușile dulapurilor. Părțile de interiorul ale ușilor poat fi folostie cu ușurință pe post de loc de depozitare.

#7

covor colorat

Vopsește-ți covorul de la intrare în diferite culori. Acesta poate schimba foarte mult aspectul casei tale. Trebuie doar să îl vopsești în culori intense și neobișnuite.

#8

covor din pluta

Creează un covor de baie din produse naturale. Plutaeste un material natural care se usucăfoarterepedeșimenținecăldură. Este plăcutsăcalci pe un astfel de covor.

#9

usi colorate

Adaugă o pată de culoare pe uși. Aceasta este o idee foarte bună dacă vrei să faci schimbări în casă, dar fără să fie prea radicale.

#10

umerase colorate

Decorează-ți umerașele. Este o idee foarte bună dacă ai în casă un șifonier deschis. Și chiar dacă ai doar dulapuri închise, de fiecare data când le vei vedea, umerașele te vor bine dispune.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


3 thoughts on "10 idei MINUNATE de decorațiuni interioare"

  1. Cork spune:

    Din pluta se pot face mult mai multe alte obiecte foarte frumoase!

  2. DePluta spune:

    Geniale idei ! Imi plac mai ales cele care implica pluta !

  3. DePluta spune:

    Ingenioase idei. Imi plac mai ales cele care implica pluta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--