10 imagini AMUZANTE care arată cum e VIAȚA DE FEMEIE

Pare un clişeu, dar chiar nu e uşor să fii femeie. Iată câteva ilustraţii amuzante realizate de artista Valentina Bogdaniuk care sigur ți se vor părea cunoscute:

1.  Ești într-o permanentă relație de dragoste cu patul tău

De foarte mult ori, nu somnul este problema, ci senzația plăcută pe care o ai atunci când stai în păturică. În patul tău te simți comofortabil, nu trebuie să porți nicio mască, nimic nu pare imposibil și toate problemele sunt departe de tine. Cel puțin așa te simți.

2. Faci aproape totul de ultima sută de metri

Deși se spune că femeile pot face o grămadă de lucruri în același timp, problema e că se întâmplă ca după atâta multi-tasking să-ți dai seama că de fapt nu ai făcut nimic așa cum trebuie. Casa e un dezastru, nu ai nimic de mâncat în afara unor părjituri de care ai jurat să nu te mai atingi și nu poți termina raportul la timp pentru că ești distrasă de filme cu pisici.

3. Fără internet, te simți pierdută

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Foarte puține lucruri sunt la fel de dureroase pentru o femeie precum lipsa internetului. Aunci când telefonul și internetul îți funcționează simți că poți rezolva orice… Atunci când rămâi fără baterie sau internet, te simți toatal pierdută.

4. Mâncarea e cel mai prieten, dar și cel mai mare dușman

De câte ori ți-ai promis că vei renunța la alimentele nesănătoase? Probabil că de prea multe…

5. E greu să găsești motivația necesară să faci sport

Cu siguranță ai prin casă un aparat de slăbit care te-a entuziasmat în primele 2 ore, dar pe care nu l-ai mai atins tocmai pentru că ți-a provocat o febră musculară teribilă.

6. Îți e teamă să înaintezi în vârstă

Dacă atunci când ești tânără îți spui vârsta cu multă ușurință, ba chiat ți se pare cool să mai adaugi ceva ani în plus, pentru a părea matură, la 30 de ani deja te panichezi, iar de la 40 crezi că ești considerată o bătrânică.

7. Te sperie schimbările

Dacă te-ai decis că vrei să-ți schimbi radical look-ul, probabil că va fi nevoie de cel puțin 3 vizite la salonul de coafat înainte să faci cu adevărat schimbarea. Vei merge acolo convinsă că vrei ceva nou și îndrăzneț, dar vei sfârși prin a-ți tunde puțin vârfurile.

8. Ignori problemele și speri să treacă de la sine…

Problemele se adună și se adună, până când te vor acapara complet. Încearcă să le rezolvi la timp.

9. Mereu iei cu tine foarte multe lucruri

Deși de câte ori pleci în vacanță, împachetezi ca și când te-ai muta, tot ai impresia că ai uitat ceva…1

10.  Dacă ești mamă, curățenia e pentru tine o utopie

Ți-ai dori din suflet să știi cum e posibil să fie curățenie în alte case, pentru că la tine, cu siguranță nu e niciodată…

0 comentarii pe “10 imagini AMUZANTE care arată cum e VIAȚA DE FEMEIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.