10 imagini ce DEZVĂLUIE secretele pe care trebuie să le știi ca să ai ÎNCREDERE ÎN TINE

Stima de sine înseamnă mult mai mult decât un sentiment normal al faptului că valorezi ceva. Stima de sine înseamnă încredere în capacitatea ta de a gândi, de a te descurca în situațiile provocatoare a le vieții și recunoașterea faptului că meriți fericire și succes.

Stima de sine poate fi influențată de factori interni și externi, adică felul în care simți și gândești despre tine poate să depindă de lucruri interioare și de unele din afara ta. Cele interioare se referă la modul în care îți vorbești, la modul în care gândești sau la lucrurile în care crezi. Factorii externi sunt reprezentați de mediul în care trăiești și muncești. Stima de sine este influențată în mod verbal sau non-verbal de către oamenii cu care interacționezi, de regulă, zilnic.

#1

b-3-1-600x549-7153154

#2

e-3-1-600x549-3124613

Orice te face să te simți prost, precum frica de eșerc, sărăcia, îndoielile de sine, respingerea sau critica, scade stima de sine.

#3

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

d-3-1-600x549-5644708

Pentru a-ți îmbunătăți stima de sine, nu te mai critica. De fiecare dată când te surprinzi gândind ceva negative despre tine, oprește-te. Ia-ți câteva minute pentru a te gândi la lucrurile pe care le apreciezi la tine. Scrie trei lucruri pe o hârtie – nu trebui să fie extraordinare. Încetează să mai fii perfecționistă – acesta este un obicei foarte distructiv, fiindcă te poate paraliza dacă nu reușești să ajungi la un anumit standard. De asemenea, nu te compara cu nimeni și nu-ți compara viața cu viețile altora. Întotdeauna vor exista oameni care să fie înaintea ta cumva, așa că fii atent/ă numai la progresele tale.

#4

c-3-1-600x549-6525942

#5

a-3-1-600x549-7195329

#6

f-2-1-600x549-2193232

#7

g-2-1-600x549-1141159

#8

h-2-1-600x549-1505880

#9

i-1-1-600x549-5836464

#10

j-1-600x549-2902789

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.