10 LUCRURI complicate despre FEMEI

Toți oamenii au firi complexe, și asta îi face și mai greu de înțeles. Se spune mai ales despre femei că sunt complicate.
Iată o serie de întrebări care îți poate da de gândit despre partenera ta:

1. Care sunt valorile unei femei?

Valorile unei persoane pot fi considerate o busolă internă și pot contura personalitatea partenerei tale. Nu îți fie teamă însă dacă ideile voastre despre viață nu vor coincide în vreun fel. Important e să faceți compromisuri.

2. Îi place să planifice sau preferă spontaneitatea?

Bineînțeles, o femeie spontană care e gata să accepte oricând o aventură, dă culoare vieții tale și te face fericit. Dar dacă prietena ta este un adversar categoric al mai multor tipuri de aventuri, asta nu înseamnă deloc că este plictisitoare și previzibilă. Doar o astfel de fată vrea să trăiască cu reguli clare. Și totuși, îți recomandăm să adaugi surprize plăcute vieții tale, deoarece oamenii de știință americani au demonstrat că plăcerea undei escapade spontane este mai mare decât cea planificată.

3. Cum reacționează la evenimente neplăcute?

FOLLOW ME

Amy Lee Yves (Amy L. Eva), un psiholog de la Universitatea din California, Berkeley, sugerează că situație de stres – este o oportunitate de a învăța din experiență, de a-ți mobiliza forțele interne și de a crește motivația de a merge mai departe. În primul rând, este important să înțelegi: ce vede partenera ta ca o problemă reală?

Stresul poate de multe ori să strice relații așa că e important să vezi ce fel de lucruri o stresează și ce reacții are.

4. Care sunt relațiile ei cu familia?

John Northman, psiholog la Buffalo, spune că o legătură strânsă cu părinții și încrederea în familie promovează fericirea mentală și chiar și sănătatea fizică .

Fii atent la relația partenerei cu familia ei. Dacă își respectă părinții, le ascultă sfaturile și este gata oricând să îi ajute, este un semn foarte bun. Înseamnă că și pe tine te va trata la fel.

5. Cum se raportează la alte persoane?

Un punct foarte important care caracterizează o fată este atitudinea ei față de alte persoane. Este foarte important să observi chiar și cum vorbește cu chelnerița într-un restaurant.

Trebuie să-i respectăm pe ceilalți, indiferent de statutul și poziția lor în societate. Dacă partenera ta vorbește urât cu alte persoane și râde de greșelile lor, se spune că într-un moment dificil, este puțin probabil să ajute.

6. Cum își petrece timpul liber?

Imaginează-ți: prietena ta are o seară liberă, dar tu nu ești în preajmă. Ce va face ea totuși? Va la o petrecere nebună și va petrece până în zori? Se va așeza confortabil pe canapea, înconjurată de multe feluri de mâncare delicioasă și de un nou sezon al seriilor TV preferate? Sau va merge la o plimbare în cel mai apropiat parc?

Frédéric Beigbeder ( Frédéric Beigbeder ) scrie în romanul său „99 de franci” că fiecare persoană are nevoie de un fel de hobby. Modul în care femeia de lângă tine îți petrece timpul vorbește mult despre viziunea sa asupra lumii, caracterul și obiceiurile ei.
Dacă îți place cum se relaxează partenera ta și nu încerci să o schimi, este un mare plus pentru relație.

7. Cât de emoțională este?

Da, fetele sunt adesea mult mai emoționale decât băieții. Uneori poate să nu fie impresionată de acțiunea filmului Titanic și alteori poate să plângă la vederea unui pisoi pe stradă. Trebuie să te obișnuiești cu aceste schimbări de dispoziție.

8. Cât timp îi ia să se pregătească

Apreciezi că este foarte frumoasă și îngrijită, dar ești gata să o aștepți timp de 2 ore să se pregătească de o ieșire în oraș? Sindromul lui Dorian Gray afectează în acest moment un număr destul de mare de persoane și acest lucru se datorează cultului tinereții și frumuseții veșnice pe care publicitatea îl impune ca cea mai importantă valoare din viață. Obsesia privitoare la aspectul său exprimă adesea neîncrederea în sine, astfel încât prietena ta are nevoie de complimente ca de aer.

Există o altă extremă: ți se pare că uneori chiar uită să se uite la ea în oglindă înainte de a părăsi casa. Ei bine, poate, în viața ei, există alte priorități.

9. Este inteligentă și educată?

După cum se arată prin studii recente, pe primul loc în motivele pentru care o relație ar funcționa nu este numărul de răspunsuri corecte în testul de IQ, ci mai degrabă inteligența emoțională – capacitatea fetelor de a te înțelege pe tine și sentimentele și dorințele tale, precum și de a-și gestiona emoțiile lor.

Dacă trebuie să cauți cu frenezie un subiect de conversație, în speranța de a opri monologul ei despre gene false, diete și noua coafură a lui Justin Bieber, este un semnal foarte alarmant.

10. Ce o inspiră?

Hobby-urile și interesele conturează personalitatea unei persoane și sunt o componentă foarte importantă a vieții. Dacă este o persoană entuziasmată de activitățile sale, îți va da cu siguranță și ție un imbold să te dezvolți. Nu este important ce pasiune are, ci mai degrabă ce atitudine are asupra vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.