Patru lucruri esențiale pe care e bine să le știi despre cristale

Vorbind cu Yosef Gavriel Peisakh, bioterapeut, un profesionist desăvârșit și un om tare drag mie, despre bioenergie și terapii alternative, m-am decis să vă spun, pe scurt, ce înseamnă, de fapt, terapia cu cristale și ce presupune mai exact. 

Majoritatea privește cu reticență tratamentele care nu se înscriu pe coordonatele medicinii clasice. Poate îndreptățit, poate nu. Cert este că, există variante alternative, interesante, bogate în sensuri și implicații care merg luate în considerare.

Una dintre acestea e cristaloterapia.

Fenomenul numit viață are două componente: prima este una biochimica, în timp ce cealaltă se referă la energie. Aceste două componente pot exista separat, dar nu într-o formă recunoscută ca viată de pe planeta Pământ. Energia animă materia prin penetrarea în ea.


Această forță înconjoară fiecare celulă ca un fir miniatură, oferind un model pentru corpul fizic și, de asemenea, servește ca un mediu pentru fluxul de informații pe tot corpul. Bioenergia se extinde în afara corpului fizic si creează un câmp de joasa frecvență electromagnetica din jurul nostru.

Se presupune că există anumite efecte pe care le au cristalele asupra celor care le poartă: AMPLIFICĂ sau INDUC aspecte ori calităţi pozitive: curaj, afectivitate, creativitate, concentrare, bucurie, calm. DIMINUEAZĂ aspecte sau trăsături negative: teamă, stress, depresie, boală. ELIMINĂ anumite aspecte: furie, pesimism, violenţă, egoism. ABSORB energii negative din mediul înconjurător.

FOLLOW ME

Patru lucruri esențiale pe care e bine să le știi despre cristale:

  • ne dau energie și sănătate.
    sunt mai prețioase prin energia pe care o au și o transmit, decât prin valoarea lor materială.
  • specialiștii care le recomandă pentru echilibrarea și chiar vindecarea noastră, spun că au revenit din nou în atenția oamenilor datorită puterii lor extraordinare.
  • o durere de cap, sau chiar un cancer, nimic nu este de netratat dacă  ai încredere în energia și scopul lor curativ.
  • nu noi alegem cristalul, ci el ne alege pe noi.

Pe Yospes îl găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.