10 lucruri AMUZANTE despre BĂRBAȚI

Toată lumea știe că femeile sunt de pe Venus și bărbații de pe Marte, iar dacă băieții spun că nu ne vor înțelege niciodată, și noi putem spune același lucru despre ei. Oricât de bine crezi că îți cunoști iubitul, vei surprinde cândva vreo privire sau vreo vorbă care te va face să te întrebi ce gândește.

Poate că îi înnebunim pe băieți cu modul nostru vag de a fi, dar și ei fac același lucru. Iată însă câteva lucruri pe care orice fată trebuie să le știe despre băieți:

  1. Și băieții se emoționează

Când mergi la o primă întâlnire, ești automat agitată. Și băieții sunt la fel. Sgur că ei preiau conducerea și aleg unde să mergeți și plătesc nota cu o siguranță nefirească, dar, de fapt, au și ei emoții.

  1. Băieții adoră complimentele

Băieții își doresc foarte mult să audă complimente, nu pentru că ar căuta atenție sau ar avea nevoie, ci pentru că rareori le spune cineva ceva frumos. Le poți complimenta aptitudinile, talentele sau puterea.

  1. Te crede pe cuvânt când îi spui că ești bine

„Hey, ești bine? Știu că ne-am cam certat aseară. Ți-am scris doar ca să văd dacă ești bine și dacă pot veni mai târziu. Te iubesc. Serios.”

„Sunt bine”.

FOLLOW ME

„Super!”

După 40000 de ani de evoluție, băieții tot nu și-au dat seama că „Sunt bine” înseamnă „Sunt așa supărată pe tine!”

  1. El chiar poate să gătească

Sigur că poate să gătească. Poate găti preparate excelente, dar nu îți va spune, bineînțeles. Vrea să îl aștepți tu cu masa pusă.

  1. Băieții au nevoie de pauze

Iubitul tău te iubește, nimeni nu neagă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie în fecare secundă alături de tine. E normal să aibă nevoie de pauze și de timp pentru ei și prietenii lor.

  1. Și băieții plâng

Or fi băieții masculii dominanți, dar și ei au nevoie de un plâns serios din când în când. Nu plâng în fața noastră, însă. Nu sunt niște roboți și au și ei sentimente.

  1. Băieții sunt programați să se uite după femei

E ușor să te superi când îți vezi vărbatul uitându-se la o altă femeie, dar nu ar trebui să iei asta prea în serios. Ei au de șase ori mai mult testosteron decât noi, așa că libidoul lor poate fi greu de controlat. Ai grijă doar să nu se apuce să sărute pe cineva.

  1. Băieții visează

Băieții chiar se gândesc la ziua de mâine, deși par că trăiesc de pe-o zi pe alta. Au vise și planuri mari pentru viitor și s-ar putea să nu ți le împărtășească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.