10 LUCRURI care îi atrag pe BĂRBAȚI ca un MAGNET

Bărbații pot avea gusturi diferite atunci când vine vorba de imaginea unei femei. Unora le plac femeile cu forme, altora cele cât mai slabe.  Oamenii de știință au ajuns la concluzia că există multe lucruri la care bărbații se uită, lucruri pe care femeile le fac în mod inconștient.

Iată 10 LUCRURI care îi atrag pe BĂRBAȚI ca un MAGNET

1. Vocea și modul de a vorbi

La început, oamenii de știință au descoperit că bărbații preferă femeile care au o voce „feminină”. Marilyn Monroe este un exemplu excelent al vocii ideale. Glasul cel mai puțin atractiv este o voce stridentă precum cea a lui Kim Kardashian.

Acest lucru se datorează faptului că vocile feminine ridicate sunt asociate cu tinerețea, ceea ce echivalează cu atractivitatea .
O altă cercetare a arătat că bărbații preferă femeile care vorbesc în mod similar cu ei. Este vorba despre felul în care pronunță anumite cuvinte, ritmul în care vorbesc și alte lucuri de acest gen.

2. Înălțimea

Probabil că toată lumea știe că majoritatea bărbaților preferă femeile mai scunde decât ei. Diferența de înălțime nu trebuie să fie mai mare de 15 cm. Cu toate acestea, există o mulțime de bărbați a căror înălțime este mai mică decât cea a partenerelor.

FOLLOW ME

3. Vârsta

Deseori vezi cupluri în care bărbații sunt mai în vârstă decât femeile. Și se pare că majoritatea cuplurilor sunt așa. Cu toate acestea, există exemple foarte luminoase de cupluri în care o femeie este mai în vârstă.

Oamenii de stiinta au descoperit ca barbatii cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani prefera femei intre 24 si 25 de ani ca parteneri sexuali. Cu toate acestea, există și bărbați care sunt mai în vârstă de 30 de ani și care aleg femei mai în vârstă decât ei.

4. Culoarea ochilor

Oamenii de știință de la Universitatea din Tromsø, Norvegia, susțin că bărbații cu ochi albaștri preferă femeile cu ochi albaștri. Bărbații cu ochi verzi și căprui nu au tendința de a prefera femeile cu ochi albaștri.

5. Machiajul

Cercetarea din 2014 susține că bărbații preferă femeile care folosesc un machiaj cât mai natural. Cel mai ciudat lucru este că femeile cred că bărbaților le place atunci când ele se machiază mai mult. Nu uita de acest lucru si alege-ți machiajul cu ințelepciune.

6. Talie-șold

Doctorul Cary Fitzgerald, psiholog de la Universitatea South Carolina din Beaufort, și colegii săi au realizat un studiu și au ajuns la concluzia că bărbații memorează mai bine informațiile despre femeile care au un raport „ideal” pentru talie-șold. Aceste femei sunt considerate cele mai atractive.

Potrivit cercetării, rația ideală pentru talie este de aproximativ 0,7 . Este foarte ușor să calculezi: măsoară-ți talia și șoldurile, apoi împarte circumferința taliei pe circumferința șoldurilor.

Potrivit specialiștilor, modele precum Kate Moss și Kelly Brook și actrițe ca Marylin Monroe și Jessica Alba au raportul ideal talie-șold.

7. Inelul din jurul irisului

Se pare că bărbații sunt atrași de femeile care au aceste inele cât mai proeminente. Este posibil ca acest lucru se datorează faptului că cele care le au mai mari, mai vizibile, sunt mai tinere.

8. Culoarea părului

Oamenii de știință din Franța au efectuat cercetari care au aratat care sunt femeile invitate sa danseze in cluburi de noapte mai des: blondele, brunetele sau roșcatele. Concluzia a fost că bărbații invită blondele mai des. Locul al doilea a fost luat de brunete, iar femeile cu părul roșcat au ieșit pe ultimul loc. Oamenii de știință au considerat că și culoarea pielii este un factor important.

9. Lungimea picioarelor

Psihologul Leon Seltzer a studiat câteva lucrări de cercetare și multe forumuri on-line pentru a afla ce lungime a picioarelor este mai atractivă pentru bărbați. El a ajuns la concluzia că bărbații preferă femeile cu picioare mai lungi. Această afirmație nu contravine părții despre bărbații cărora le plac femeile scunde.

10. Unghiul dintre spate și fese

În medie, unghiul dintre spate și fese ar trebui să fie de aproximativ 45,5 °. Această curbură este considerată a fi cea mai atractivă pentru bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.