10 lucruri ENRVANTE pe care le fac femeile

Există niște diferențe între comportamentul fetelor și cel al femeilor adulte. Citește mai jos pentru a vedea la ce obiceiuri dăunătoare ar trebui să renunți – acest lucru îți va îmbunătăți orice relație:

1. Te superi, dar nu spui de ce

Relația ta este ca o echipă. În orice echipă, membrii se cunosc și învață să se înțeleagă dintr-o singură privire. Atunci când ești supărată nu te aștepta însă la miracole. Spune-i deschis partenerului ce nu-ți convine și încercați să găsiți o soluție împreună.

2. Bârfa

Dacă îți dorești cu adevărat să afli ce se întâmplă în viața unei persoane, întreab-o direct. Poate chiar îi va face plăcere să vorbească și o poți ajuta sprijinind-o sau cu un sfat.

3. Răspunzi prea rar la mesaje

FOLLOW ME

Uneori, mesajele de la cei dragi ajung când ești într-o ședință, la antrenament sau când faci alte lucruri care nu pot fi amânate, așa că aștepți momentul potrivit pentru a răspunde. Dacă faci asta prea târziu, însă, să știi că și cealaltă persoană ar putea fi ocupată.

4. Râzi de interesele altor oameni

Dacă am fi cu toții la fel, pe lume ar domni plictiseala. Încearcă să fii tolerantă cu pasiunile altor oameni și găsiți o activitate nouă de care să vă ocupați împreună.

5. Plângi ca să iasă totul cum vrei tu

Lacrimile pot doar să agraveze situația și cauzează elemente neplăcute. Există o soluție rezonabilă: dacă celălalt nu e de acord cu cererile tale, explică-i într-un mod cât mai calm de ce acel lucru este atât de important pentru tine.

6. Asculți sfaturile prietenelor despre relația cu un bărbat, în loc să discuți cu el

Cu cât ai mai multe prietene, cu atât ai mai multe opinii. Nici chiar cei mai înțelepți oameni nu știu rețeta fericirii. Relația cu partenerul e mica voastră lume, pe care ați construit-o împreună. Așadar, discutați între voi despre lucrurile care au legătură cu relața.

7. Te superi dacă partenerul nu vrea să-și petreacă timpul liber cu tine

Chiar și ccei mai iubitori și loiali oameni vor uneori să-și petreacă timpul cu prietenii sau cu familia ori pe cont propriu, ocupându-se de vreun hobby. Tu ar trebui să înțelegi acest lucru. Profită de timpul în care partenerul nu e alături de tine pentru a avea și tu grijă de sufletul tău.

8. Cheltuiești bani din bugetul comun fără a-i cere celuilalt părerea

Regula cea mai importantă a unui buget comun e că deciziile în legătură cu acei bani ar trebui luate împreună.

9. Tragi cu ochiul la scrisorile sau mesajele celuilalt

Orice relație se construiește pe încredere. Nu e nevoie să verifici mail-ul sau telefonul partenerului. Dacă observi ceva ce te irită, vorbește cu el și explică-i ce te deranjează.

10. Încerci să-i schimbi celuilalt obiceiurile

Fiecare persoană este unică și are gusturile, pasiunile și obiceiurile ei. Chiar dacă poate nu e ușor, străduiește-te să înțelegi lumea partenerului tău și nu încerca să o schimbi în vreun fel.

0 comentarii pe “10 lucruri ENRVANTE pe care le fac femeile

  1. Mirabela Matei says:

    Recunosc ca fac asa ceva, dar nu imi place deloc barfa si consider ca tot timpul comunicarea este ce mai importanta cu partenerul sau oricine altcineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.