10 LUCRURI pe care BĂBRAȚII le vor de la femei – Nu e ceea ce credeți!

Se vorbește atâta despre cum nu înțeleg băieții fetele, dar invers? Ce nu înțeleg fetele despre băieți? Cum să-i înțeleagă? Iată ce ar vrea băieții să știe fetele:

1. Nu suntem toți la fel!

Băieții nu au sentimente și vor un singur lucru. Nu! Suntem diferiți și majoritatea suntem sensibili, sub carapacea dură pe care viața ne învață că ar trebui să o avem.

2. Avem nevoie de timp pentru relaxare

Băieții au nevoie să se relaxeze puțin când ajung acasă. Ok, aveți multe pe suflet, dar lăsați-i să se odihnească puțin înainte de a începe discuțiile.

3. Nu am făcut nimic greșit!

FOLLOW ME

Băieții știu ce e încrederea. A-i spune mereu bărbatului tău devotat și fidel că a făcut el ceva greșit doar îl va determina, până la urmă, să facă acel ceva! E posibil să fim doar prieteni cu o femeie.

4. Acea perioadă a lunii…

Bărbații nu prea se pricep să înțeleagă schimbările de dispoziție ale gemeilor, așa că atunci când te rățoiești la el, nu fi surprinsă dacă el pare rănit. Bărbăților le place stabilitatea.

5. Vă iubim așa cum sunteți

Vă iubim chiar și fără machiaj. Nu e nevoie de așa ceva în fiecare zi. Sigur, apreciem efortul, dar chiar vă iubim pentru ceea ce sunteți, nu doar pentru cum arătați.

6. Vă rugăm, vorbiți clar

Să știți că nu citim mințile, nu suntem foarte buni la ghicit sau la interpretarea privirilor. Deci, doamnelor, dacă aveți ceva de spus, spuneți cât mai clar. Bărbații încă nu sunt așa telepatici pe cât pare că au ajuns femeile.

7. Băieții nu observă atâtea lucruri ca fetele

Dacă ți-ai schimbat forma sprâncenelor, ți-ai făcut o mică modificare la păr, ți-ai luat o rochie nouă sau ți-ai schimbat oja, te rog, nu fi supărată dacă el nu observă. Nu înseamnă că nu te iubește, doar că bărbații nu prea observă asemenea lucruri.

8. Dacă m-ai iubi cu adevărat, ai…

Nimic nu enervează mai mult un bărbat decât șantajul emoțional. Nu o să rezolvi nimic dacă îi spui „nu îți pasă de mine”. Băieții trebuie să aibă dispoziția necesară pentru a fi afectuoși. Dacă e preocupat de altceva, nu se poate ocupa de două lucruri în același timp.

9. Băieților nu le plac fetele care fumează

Majoritatea bărbaților spun că nu le plac femeile care fumează. Așa că, doamnelor, a renunța la fumat poate avea evecte benefice asupra pielii, asupra dinților și asupra vieții amoroase.

10. Nu ne povestiți totul despre foștii iubiți

Băieții nu vor să știe toate detaliile despre relațiile voastre din trecut, nu vor să audă comparații. Trebuie să simtă că doar ei contează în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.