10 LUCRURI pe care BĂBRAȚII le vor de la femei – Nu e ceea ce credeți!


Se vorbește atâta despre cum nu înțeleg băieții fetele, dar invers? Ce nu înțeleg fetele despre băieți? Cum să-i înțeleagă? Iată ce ar vrea băieții să știe fetele:

1. Nu suntem toți la fel!

Băieții nu au sentimente și vor un singur lucru. Nu! Suntem diferiți și majoritatea suntem sensibili, sub carapacea dură pe care viața ne învață că ar trebui să o avem.

2. Avem nevoie de timp pentru relaxare


Băieții au nevoie să se relaxeze puțin când ajung acasă. Ok, aveți multe pe suflet, dar lăsați-i să se odihnească puțin înainte de a începe discuțiile.

3. Nu am făcut nimic greșit!

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Băieții știu ce e încrederea. A-i spune mereu bărbatului tău devotat și fidel că a făcut el ceva greșit doar îl va determina, până la urmă, să facă acel ceva! E posibil să fim doar prieteni cu o femeie.

4. Acea perioadă a lunii…

Bărbații nu prea se pricep să înțeleagă schimbările de dispoziție ale gemeilor, așa că atunci când te rățoiești la el, nu fi surprinsă dacă el pare rănit. Bărbăților le place stabilitatea.

5. Vă iubim așa cum sunteți

Vă iubim chiar și fără machiaj. Nu e nevoie de așa ceva în fiecare zi. Sigur, apreciem efortul, dar chiar vă iubim pentru ceea ce sunteți, nu doar pentru cum arătați.

6. Vă rugăm, vorbiți clar

Să știți că nu citim mințile, nu suntem foarte buni la ghicit sau la interpretarea privirilor. Deci, doamnelor, dacă aveți ceva de spus, spuneți cât mai clar. Bărbații încă nu sunt așa telepatici pe cât pare că au ajuns femeile.

7. Băieții nu observă atâtea lucruri ca fetele

Dacă ți-ai schimbat forma sprâncenelor, ți-ai făcut o mică modificare la păr, ți-ai luat o rochie nouă sau ți-ai schimbat oja, te rog, nu fi supărată dacă el nu observă. Nu înseamnă că nu te iubește, doar că bărbații nu prea observă asemenea lucruri.

8. Dacă m-ai iubi cu adevărat, ai…

Nimic nu enervează mai mult un bărbat decât șantajul emoțional. Nu o să rezolvi nimic dacă îi spui „nu îți pasă de mine”. Băieții trebuie să aibă dispoziția necesară pentru a fi afectuoși. Dacă e preocupat de altceva, nu se poate ocupa de două lucruri în același timp.

9. Băieților nu le plac fetele care fumează

Majoritatea bărbaților spun că nu le plac femeile care fumează. Așa că, doamnelor, a renunța la fumat poate avea evecte benefice asupra pielii, asupra dinților și asupra vieții amoroase.

10. Nu ne povestiți totul despre foștii iubiți

Băieții nu vor să știe toate detaliile despre relațiile voastre din trecut, nu vor să audă comparații. Trebuie să simtă că doar ei contează în prezent.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.