10 lucruri pe care le faci GREȘIT zi de zi

Ne-am obișnuit cu toții atât de mult cu anumite lucruri de zi cu zi, încât nu ne întrebăm dacă le folosim așa cum ar trebui sau nu. Unele ne și ne enervează, dar nu suntem conștienți că asta se întâmplă numai din vina noastră, pentru că nu le folosim corect.

Iată cum să-ți faci viața mai confortabilă:

1. Purtarea căștilor

Dacă nu vrei să-ți alunece la fiecare pas, ține minte că atunci când porți căști trebuie să treci firul prin spatele urechii înainte de a le pune în urechi.

2. Mâncatul unui burger

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

3. Folosirea agrafelor de păr

Foarte multe femei folosesc în mod inadecvat agrafele de păr. Dacă și ție ți se întâmplă să te confrunți cu dificultăți atunci când îți aranjezi părul, s-ar putea să fie din cauză că îți pui agrafele în mod inadecvat. Modul corect de folosire este cel cu marginea vălurită în jos.

4. Ținerea unui pahar de vin

Paharul trebuie ținut întotdeauna de picior, folosind degetele. În acest mod, temperatura vinului nu va fi afectată de căldura corpului tău și nu vei lăsa amprente pe pahar.

5. Executarea genoflexiunilor

Pentru a proteja articulaţia genunchiului ai grijă că aceasta să nu depăşească vârful piciorului atunci când cobori în genuflexiune. Pentru a executa o genuflexiune în mod corect, linia trasată între genunchi și articulația șoldului ar trebui să fie paralelă cu podeaua. Atunci când sunt executate superficial, genuflexiunile pot duce la accidentări.

6. Căratul unui rucsac

Cel mai bine este să alegi un rucsac cu sistem de ajustare a înălțimii bretelelor, astfel încât să se muleze perfect pe spatele tău. Optează pentru un rucsac cu bretele late. În cazul unui rucsac mare, centura de pe piept te va ajuta la stabilitatea rucsacului, pentru ca acesta să devină instabil în timpul mersului.

7. Cum să mănânci o felie de pizza

8. Ținerea unui pix

9. Împachetarea pantalonilor

10. Aplicarea unui plasture

sursa foto: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.