10 lucruri pe care le faci GREȘIT zi de zi

Ne-am obișnuit cu toții atât de mult cu anumite lucruri de zi cu zi, încât nu ne întrebăm dacă le folosim așa cum ar trebui sau nu. Unele ne și ne enervează, dar nu suntem conștienți că asta se întâmplă numai din vina noastră, pentru că nu le folosim corect.

Iată cum să-ți faci viața mai confortabilă:

1. Purtarea căștilor

Dacă nu vrei să-ți alunece la fiecare pas, ține minte că atunci când porți căști trebuie să treci firul prin spatele urechii înainte de a le pune în urechi.

2. Mâncatul unui burger

FOLLOW ME

3. Folosirea agrafelor de păr

Foarte multe femei folosesc în mod inadecvat agrafele de păr. Dacă și ție ți se întâmplă să te confrunți cu dificultăți atunci când îți aranjezi părul, s-ar putea să fie din cauză că îți pui agrafele în mod inadecvat. Modul corect de folosire este cel cu marginea vălurită în jos.

4. Ținerea unui pahar de vin

Paharul trebuie ținut întotdeauna de picior, folosind degetele. În acest mod, temperatura vinului nu va fi afectată de căldura corpului tău și nu vei lăsa amprente pe pahar.

5. Executarea genoflexiunilor

Pentru a proteja articulaţia genunchiului ai grijă că aceasta să nu depăşească vârful piciorului atunci când cobori în genuflexiune. Pentru a executa o genuflexiune în mod corect, linia trasată între genunchi și articulația șoldului ar trebui să fie paralelă cu podeaua. Atunci când sunt executate superficial, genuflexiunile pot duce la accidentări.

6. Căratul unui rucsac

Cel mai bine este să alegi un rucsac cu sistem de ajustare a înălțimii bretelelor, astfel încât să se muleze perfect pe spatele tău. Optează pentru un rucsac cu bretele late. În cazul unui rucsac mare, centura de pe piept te va ajuta la stabilitatea rucsacului, pentru ca acesta să devină instabil în timpul mersului.

7. Cum să mănânci o felie de pizza

8. Ținerea unui pix

9. Împachetarea pantalonilor

10. Aplicarea unui plasture

sursa foto: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.