10 lucruri pe care nu le știai despre BERE!

Deşi primul lucru care îţi vine în cap când auzi cuvântul „bere” este lichidul auriu strălucitor cu spumă albă, există câteva moduri de utilizare ale berii care nu implică băutul ei.

1. Îți hrănește părul și îl ajută să crească

Berea e bogată în vitamina B și silicon, ingrediente cheie pentru un păr sănătos. Toarnă un pahar de bere peste păr, masează-ți scalpul, lasă-l 5 minute, apoi clătește cu apă rece. Părul tău va străluci.

2. Îți face pielea fermă și fină

Berea conține antioxidanți care previn îmbătrânirea pielii. În plus, amplifică abilitățile de auto-reparare ale pielii și diminuează ridurile. Încearcă această mască facială: amestecă o lingură de bere, un albuș de ou și 3 linguri de ulei de migdale. Aplică pe fața curată, lăsând-o acolo 10 minute.

3. Te ajută să dormi mai bine

FOLLOW ME

Floarea de hamei, unul din ingredientele cheie ale berii, este un sedativ natural cunoscut ca un remediu naturist eficient pentru insomnie. Încearcă să-ți speli fețele de pernă cu o cantitate egală de apă și bere. Materialul va absorbi mirosul hameiului și te va face să adormi mai repede.

4. Îți alină picioarele obosite

Umple un bol cu bere rece și ține-ți picioarele în el pentru câteva minute. Efectul răcoritor și effervescent al berii îți va ajuta picioarele să se relaxeze.

5. Îndepărtează celulele moarte ale pielii

Berea tonifiază și ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, lăsând-o netedă și strălucitoare. Amestecă niște căpșuni și două linguri de bere până obții o pastă. Aplică pe față pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile și pentru a stimula regenerarea.

6. Berea frăgezește carnea

Berea e o opțiune excelentă dacă vrei să frăgezești carnea fără a-i schimba aroma. Pune carnea într-un recipient de plastic și adaugă niște bere. Lasă la marinat în frigider.

7. Adaugă strălucire mobilei de lemn

Toarnă niște bere caldă pe o cârpă moale și freacă orice suprafață de lemn care trebuie să fie revitalizată. Rezultatul: mobila va arăta ca nouă.

8. Ajută la respingerea insectelor

Toarnă bere într-un pahar, acoperă-l cu folie de aluminiu și fă niște găuri mici. Muștele, atrase de mirosul băuturii, se vor îneca acolo. Poți încerca trucul și cu melcii și gândacii de bucătărie.

9. Face orice obiect de metal să pară mai strălucitor

Asta se întâmplă datorită nivelului de aciditate scăzut. Toarnă bere pe o cârpă și freacă obiectul de metal. Poți încerca și să îl înmoi în bere pentru câteva minute și să îl ștergi apoi.

10. Ajută la îndepărtarea ruginei de pe șuruburi

Acizii din bere pot înfrânge rugina, ceea ce te va ajuta să scoți șuruburile mai ușor. Toarnă niște bere peste ele, așteaptă câteva minute și apoi încearcă din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.