10 metode prin care sa ii demonstrezi unui barbat că îl iubești

Uneori, chiar dacă ești complet îndrăgostită de iubitul tău, a-i spune „te iubesc” nu e de ajuns. Trebie să îi și arăți asta, fiindcă acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Trebuie să îl faci să se simtă special, prin gesturi mărețe sau mici și subtile – depinde de tine.

Iată câteva modalități simple și distractive prin care să-i arăți că îl iubești.

1. Ai grijă de el când nu se simte bine

Indiferent care e motivul, pune o pătură pe el, adu-i ceva cald de băut și o gustare și alint-l. Se va simți imediat mai bine.

2. Ascultă-i poveștile

Nu îl asculta doar pe jumătate cu telefonul în mână sau încercând să te uiți la televizor în același timp. Fă-ți timp să îl asculți cu adecărat, încurajează-l și fă-l să simtă că îți pasă.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Spune-i frecvent că îl iubești

Dacă nu îi spui, el se va întreba de ce faci toate aceste lucruri drăguțe penttu el, dar nu îi spui niciodată în cuvinte.

4. Gătește-i mâncărurile favorite

Gătește-i mâncarea favorită fără să fie vreo ocazie special. Pregătește masa și aprinde niște lumânări pentru a crea o atmosferă romantică.

5. Du-l la un restaurant frumos

Asta e o idee grozavă dacă nu ești o bucătăreasă prea bună. Du-l la unul din restaurantele sale favorite și când întreabă care-i ocazia, spune-i că nu trebuie să fie vreuna.

6. Surprinde-l fără vreun motiv aparent

Îl poți surprinde cu orice, de la a-i face cadou o călătorie la Paris până la a-i cumpăra bomboanele favorite.

7. Spune-i ce iubești la el

Primești puncte bonus dacă faci asta când nu e aranjat și nu arată chiar atât de bine pe cât știi că poate să arate.

8. Spune-i că iubești lucrurile care lui nu-i plac la el

Acesta e un mod bun de a-i dovedi că îl iubești și de a-l face să se simtă confortabil cu el însuși.

9. Uitați-vă la un film sau la tv într-o seară și lasă-l pe el să aleagă ce vedeți

Chiar că îi vei arăta că îl iubești dacă te vei uita la ce vrea el, fără să te plângi indiferent cât de îngrozitor crezi că e programul.

10. Scrie-i o scrisoare în care îi spui de ce îl iubești

Da, e un obicei destul de învechit, dar e ceva deosebit la a lua un pix și a-ți scrie sentimentele pe o bucată de hârtie. Să îți citească scrisul de mână îl va face și pe el să se simtă mai special.

0 comentarii pe “10 metode prin care sa ii demonstrezi unui barbat că îl iubești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.