10 obiceiuri la care să renunți pentru a avea un ABDOMEN de senzație

Cu toții vreum un abdomen plat, dar lupta cea mai grea e tocmai cea cu grăsimea din această zonă. Iată care sunt alimentele care te împiedică să ai abdomenul pe care ți l-ai dorit mereu:

1. Evită băuturile alcoolice

Unele au multe calorii, dar adevărata problemă e că alcoolul îți mărește pofta de mâncare și induce în eroare acea parte a creierului responsabilă cu sentimentul de sațietate.

2. Renunță la băuturile răcoritoare

Dacă vrei un abdomen plat, nu mai consuma băuturi răcoritoare. Chiar și cele cu puține calorii îți încetinesc metabolismul și stimulează depunerea de grăsime.

3. Nu-ți mai lua gumă de mestecat

FOLLOW ME

Când mesteci gumă, creierul și stomacul tău primesc semnale care le pregătesc pentru o viitoare masă. Guma de mestecat declanșează producerea în exces a acidului gastric, care îți provoacă foame.

4. Adoptă o dietă cu puțin sodiu

Consumă zahăr și sare în cantități mici. Alimentele cu mult sodium rețin lichidele, ceea ce nu te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă.

5. Renunță la fast-food

Aceasta conține prea multe calorii, ce cauzează diverse probleme de sănătate și e cu siguranță responsabilă de grăsimea de pe burtă de care vrei atâta să scapi.

6. Uită de maioneză

Acest sos conține 80% grăsime. Cel mai bin ear fi s-o înlocuiești cu piure vegetal sau pastă naturală de tomate.

7. Spune „nu” cartofilor prăjiți

Ca orice altceva prăjit, aceștia sunt ca un burete care absoarbe grăsimile saturate. Acestea afectează funcționarea creierului, făcându-te să mănânci foarte mult.

8. Nu mai mânca înghețată

E evident, nu? Alimentele bogate în zahăr se transformă inevitabil în grăsime abdominală.

9. Nu consuma alimente care te balonează

Chiar și oamenii cei mai slabi au astfel de probleme. Evită acest tip de alimente și fă niște exerciții fizice care să îți accelereze digestia.

10. Nu consuma produse „fără zahăr”

Acestea funcționează doar pentru cei care au diabet. Chiar dacă au înlocuitori pentru zahăr, tot contribuie la grăsimea de pe abdomen.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.