10 OBIECTE care funcționează complet INVERS decât ar trebui


Uneori, lucrurile minore din viața de zi cu zi par să fie adevărate provocări contra bunăstării tale. Gândește-te la o lingură de plastic atunci când amesteci într-o băutură fierbinte, sau un creion negru care devine albastru și un creion albastru care devine roșu. Viața nu este deloc ușoară dar poate chiar aceste lucruri sunt venite mai degrabă să te amuze decât să te supere. Desigur, dacă nu ești grăbit și pare că nimic nu funcționează.

Iată 10 lucruri care funcționează complet diferit decât se intenționează.

1. Lingura, care nu poate amesteca o cafea fierbinte

1-23-586x600-7716226


Atunci când vrei să adaugi zahăr în ceașca ta de cafea, ai grijă la cel fel de lingură folosești. Evit-o pe cea din imagine pentru că îți poate strica dimineața, sau cine știe, te poate face să te amuzi.

2. Dacă înșurubezi niște becuri colorate poți să îți faci propria discotecă în casă

2-7516679

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Schimbă vechile becuri de la lustra plictisitoare din sufragerie cu unele colorate. Atmosfera din casa ta va fi cu totul diferită! Și cu puțină muzică la volum înalt, te poți simți chiar ca la discotecă, doar că ai confortul casei tale. Este totuși o idee bună atunci când vrei să organizezi o petrecere acasă.

3. Camera de supraveghere este fixată direct sub scurgere- briliant

3-22-600x476-2019805

Cei care au făcut asta probabil nu s-au gândit prea mult la rezistența camerei. Oricum, orice văd pe înregistrări sunt probabil doar stropi de apă.

4. Această stropitoare funcționează cumva ciudat

4-20-544x600-6463058

Oricât de însetat ai fi, probabil ai sta puțin pe gânduri înainte să bei apă de la această stropitoare. Poate este mult prea ingenioasă pentru o simplă stropitoare.

5. O astfel de carte va face un copil să fie mai confuz decât să îl învețe

5-19-600x529-5235667

Un copil care abia învață să numere cu siguranță nu ar trebui să vadă asta.

6. Acest creion negru este de fapt albastru

6-20-600x453-9412309
Într-adevăr, albastru este o culoare foarte frumoasă, dar dacă tu ai nevoie de negru pentru un test și îți iei un creion care arată negru, însă scrie albastru, nu vei mai aprecia la fel de mult această nuanță.

7. Iată și acest creion albastru pe care scrie galben (yellow)

8-17-600x360-3409011

Se pare că producătorii de creioane au o pasiune pentru culoarea albastră. Uită-te de două ori înainte să îți cumperi unul sau s-ar putea să ai acasă doar creioane albastre.

8. Nu mai este amuzant și acum chiar pare a fi un fel de conspirație a producătorilor

8-17-600x360-3409011

Și iată unde era ascuns roșul de fapt-chiar într-un creion aparent albastru. Lumea creioanelor colorate e mult mai complicată decât ți-ai putea imagina. Gândește-te cât de dezamăgit ar putea fi un copil.

9. Această persoană a vrut doar să deschidă sticla.

9-14-544x600-2990120

Ori sticla este de vină, ori persoana aceasta e cu adevărat puternică.

10. Aceste cutii par a fi întoarse pe dos

10-12-361x600-4020989

Când vine vorba de pizza, nici nu mai contează cum arată cutia, pizza rămâne la fel de delicioasă. Dar este, totuși, amuzant.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.