10 OBIECTE vechi care au revenit la MODĂ! Tu le ai?

Moda se schimbă constant, astfel că devine destul de greu să fii mereu în tendințe. O mulțime de lucruri ajung să se poarte, în ciuda faptului că la început nu erau deloc agreate.

Iată 10 articole de modă care au revenit spectaculos, bucurându-se de popularitate:

1. Rochiile din satin

Acestea au fost la modă în anii 90, însă, după aceea, au dispărut complet. Brusc, nicio femeie nu-și mai dorea să poarte o asemenea rochie, ea fiind considerată asemănătoare cu cele de noapte. Acum, această modă a revenit. Kim Kardashian este una dintre fanele declarate ale acestor rochii. Ele pot fi purtate în multe stiluri, cu jachete sau veste de blană.

2. Blugii suflecați și rupți

Acum ceva vreme, dacă ai fi aleg să porți astfel de pantaloni suflecați, lumea te-ar fi întrebat dacă nu cumva ești pregătit de vreo inundație. De asemenea, cei rupți erau considerați a oferi un aspect neîngrijit. Cu toate acestea, moda s-a schimbat, iar acum, aceste 2 variante creează un look foarte trendy. În plus, blugii rupți se pot realiza chiar și acasă. Ai nevoie doar de îndemânare și de o foarfecă.

FOLLOW ME

3. Sandalele

Acestea erau alese de cei ce iubeau confortul. Astăzi, acest tip de încălțăminte este peste tot. Arată perfect cu o rochie de vară sau chiar și cu pantaloni. Deși par a fi casual, pot fi integrate și în ținute mai elegante, de seară. Alege și o geacă de piele, niște accesorii atrăgătoare, iar ținuta este completă.

4. Bombers

Acestea au devenit foarte populare, fiind disponibile din diferite materiale. Sunt foarte confortabile, comode, se îmbracă ușor și sunt și foarte stylish. Pot fi asociate cu orice, de la o pereche de jeanși la o rochie elegantă de seară.

5. Halatele

Acestea sunt extrem de cool în ziua de astăzi. Pot fi din bumbac, din mătase și se pot purta în diferite stiluri. Le poți purta legate în talie, cu sandale sau lăsate lejer, cu cizme înalte.

6. Salopetele

Într-o perioadă, acestea erau purtate doar de cei mici. Acum, salopetele sunt purtate de absolut oricine. Poți alege una din denim pe care să o combini cu un T-shirt alb. Este o ținută perfectă pentru diminețile în care ești pe grabă.

7. Șlapii

Înainte, se considerau potriviți doar pentru plajă sau piscină. Acum, șlapii sunt comercializați de mari branduri de lux, pentru prețuri uriașe. Aceștia reușesc să arate wow în orice combinație, plus că sunt foarte comozi.

8. Topurile

În ziua de astăzi, aproape orice fată are în garderoba sa măcar un top. Este foarte sexy și poate fi combinat cu o mulțime de alte articole. Poți realiza atât ținute casual, cu o jachetă și o pereche da pantaloni, cât și unele de seară, cu pantaloni cu talie înaltă, tocuri și accesoriile potrivite.

9. Bluzele plasă

Într-o perioadă, acestea intraseră într-un cod de umbră. Erau considerate vulgare, însă, acum, fetele le adoră. Dacă nu ești suficient de îndrăzneață, le poți purta cu diferite topuri.

10. Choker-ul

Mulți oameni au crezut că acest accesoriu a rămas blocat în anii 90, însă nu a fost așa. Anul ăsta a fost anul chokerelor. Acestea sunt de diferite feluri, din materiale textile, pentru ținutele simple, dar și cu pietre, paiete, pentru cele de seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.