10 poze amuzante care arată de ce BĂRBAȚII trăiesc mai puțin decât femeile

amenii de știință au studiat datele demografice ale mai multor episoade tragice ale istoriei și au ajuns la concluzia că femeile trăiesc mai mult decât bărbații chiar și în condiții de viață dificile. Cu toate acestea, motivele pentru acest fenomen și pentru felul în care fluctuează rata mortalității nu sunt complet clare. Există mai multe ipoteze, dintre care una explică acest fenomen prin înclinația mai mare a bărbaților la risc. Și această selecție de fotografii este cea mai bună confirmare a acestui lucru.

1. Fotografia a fost făcută de la etajul 33. Băieții lucrează fără asigurare

Curaj sau nebunie? Probabil fotograful a avut mai multe emoții decât cei doi bărbați.

2. O macara inventivă

În construcții muncitorii trebuie să găsească diferite soluții inventive pentru a-și termina treaba cu bine. Se pare că nu contează dacă se ajunge la astfel de soluții extreme, bărbații nu găsesc nicio limită, nici măcar una de siguranță.

3. Nu opri presa, voi intra doar pentru o secundă

FOLLOW ME

Acest bărbat este obișnuit cu adrenalina și deja e clar că bărbații nu se gândesc deloc la consecințe. Cu siguranță o femeie și-ar fi luat mai multe măsuri de siguranță.

4. Nebunie și curaj într-o poză

Nu mai există niciun dubiu că bărbații sunt foarte curajoși și că găsesc o soluție la orice problemă.

5.Am vrea să credem că s-a gândit la toate

Sperăm că nu a tăiat fiecare bucată de lemn care îl susținea la înălțime.

6. Când nu există ochelari de protecție la îndemână

Să nu se mai considere niciodată că bărbații nu se gândesc la siguranța lor. Uneori găsesc soluții și menite a-i proteja nu doar să îi ajute să îndeplinească scopul final. Și de data aceasta, foarte inventive.

7. Fără scaun și centură la o viteză de 120 km/h

Ce nu face un bărbat pentru a duce la bun sfârșit o sarcină ? Și se pare că bărbatul din imagine nu este mai deloc stresat.

8. Nu știm dacă această cască va proteja cel putin ceva, dar măcar arată elegant

Se pare că și bărbații pot avea un talent în mod, chiar și fără să conștientizeze asta. Da rmăsurile de siguranță cad în plan secund.

9. Rămâne să sperăm că acest apartament se află la etajul 1

Dacă specialiștii nu au putut găsi o explicație clară asupra statisticilor care sugerează că rata mortalității este mai mare în rândul bărbaților decât în rândul femeilor, probabil aceste imagini sub probe bune în cadrul acestui dosar.

10.Când instinctul de auto-conservare lipsește cu desăvârșire

Oamenii obișnuiau să creadă că bărbații nu ajungeau să trăiască atât de mult precum femeile pentru că erau mereu pe drumuri, munceau mai mult, fiind cei care aduceau o pâine pe masă, iar femeile fiind casnice. Însă astăzi, acesta nu mai reprezintă un argument valid întrucât atât femeile cât și bărbații își câștigă traiul și trăiesc o viață intensă. Să fie vorba de imunitatea unei femei? Noroc? Puteri magice? Credem că are mai degrabă legătură cu aceste poze.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.