10 poze amuzante care arată de ce BĂRBAȚII trăiesc mai puțin decât femeile


amenii de știință au studiat datele demografice ale mai multor episoade tragice ale istoriei și au ajuns la concluzia că femeile trăiesc mai mult decât bărbații chiar și în condiții de viață dificile. Cu toate acestea, motivele pentru acest fenomen și pentru felul în care fluctuează rata mortalității nu sunt complet clare. Există mai multe ipoteze, dintre care una explică acest fenomen prin înclinația mai mare a bărbaților la risc. Și această selecție de fotografii este cea mai bună confirmare a acestui lucru.

1. Fotografia a fost făcută de la etajul 33. Băieții lucrează fără asigurare

Curaj sau nebunie? Probabil fotograful a avut mai multe emoții decât cei doi bărbați.

2. O macara inventivă


În construcții muncitorii trebuie să găsească diferite soluții inventive pentru a-și termina treaba cu bine. Se pare că nu contează dacă se ajunge la astfel de soluții extreme, bărbații nu găsesc nicio limită, nici măcar una de siguranță.

3. Nu opri presa, voi intra doar pentru o secundă

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Acest bărbat este obișnuit cu adrenalina și deja e clar că bărbații nu se gândesc deloc la consecințe. Cu siguranță o femeie și-ar fi luat mai multe măsuri de siguranță.

4. Nebunie și curaj într-o poză

Nu mai există niciun dubiu că bărbații sunt foarte curajoși și că găsesc o soluție la orice problemă.

5.Am vrea să credem că s-a gândit la toate

Sperăm că nu a tăiat fiecare bucată de lemn care îl susținea la înălțime.

6. Când nu există ochelari de protecție la îndemână

Să nu se mai considere niciodată că bărbații nu se gândesc la siguranța lor. Uneori găsesc soluții și menite a-i proteja nu doar să îi ajute să îndeplinească scopul final. Și de data aceasta, foarte inventive.

7. Fără scaun și centură la o viteză de 120 km/h

Ce nu face un bărbat pentru a duce la bun sfârșit o sarcină ? Și se pare că bărbatul din imagine nu este mai deloc stresat.

8. Nu știm dacă această cască va proteja cel putin ceva, dar măcar arată elegant

Se pare că și bărbații pot avea un talent în mod, chiar și fără să conștientizeze asta. Da rmăsurile de siguranță cad în plan secund.

9. Rămâne să sperăm că acest apartament se află la etajul 1

Dacă specialiștii nu au putut găsi o explicație clară asupra statisticilor care sugerează că rata mortalității este mai mare în rândul bărbaților decât în rândul femeilor, probabil aceste imagini sub probe bune în cadrul acestui dosar.

10.Când instinctul de auto-conservare lipsește cu desăvârșire

Oamenii obișnuiau să creadă că bărbații nu ajungeau să trăiască atât de mult precum femeile pentru că erau mereu pe drumuri, munceau mai mult, fiind cei care aduceau o pâine pe masă, iar femeile fiind casnice. Însă astăzi, acesta nu mai reprezintă un argument valid întrucât atât femeile cât și bărbații își câștigă traiul și trăiesc o viață intensă. Să fie vorba de imunitatea unei femei? Noroc? Puteri magice? Credem că are mai degrabă legătură cu aceste poze.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.