10 poze care te vor face să-ți pui întrebări despre oamenii care poartă astfel de HAINE


Lumea modei este uimitoare și imprevizibilă în același timp. Dar, uneori, tendințele moderne sunt atât de în afara percepției noastre despre „lucrurile normale” încât nu este deloc clar cum este posibil să se vândă la acest preț lucruri care par atât de anormale, și mai mult de atât chiar să fie purtate. Fiecare sezon aduce câte ceva nou în materie de modă și se pare că inspirația designerilor întrece orice imaginație, iar piesele lor ajung să fie din ce în ce mai îndrăgite de oamenii din toată lumea, indiferent de prețurile lor piperate.

Iată câteva exemple din modă care la prima vedere pot stârni râsete, dar e vorba de fapt de piese recunoscute pe mariile podiumuri:

1. Oare la ce categorie de haine se încadrează?

moda-600x315-4628632


2. O găleată într-o plasă a devenit o tendință la săptămâna modei din New York și costă 375 de dolari

2-19-591x600-5414126
Da, designerii sunt cunoscuți pentru creativitatea lor. Dar nu te așteptai ca aceștia să se inspire de la tot ceea ce văd în jur și mai ales, să coste atât de mult.

3. Papuci cu pietre Swarovski

3-19-600x450-4085829
Eleganța pietrelor Swarovski poate stiliza orice articol vestimentar. Acesta este și cazul acestor papuci, clasificați ca fiind ” urâți” de mulți consumatori de modă.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

4. Pantaloni pentru care nu e nevoie să alegi pantofi

4-19-451x600-5248056
Pentru toate femeile din lume alegere pantofilor potriviți se poate transforma într-un coșmar. Dar designerii au găsit această soluție ingenioasă. Cu astfel de pantaloni, poți uita de grija pantofilor.

5. Moda are multe fețe

6-17-481x600-1115195
Se pare că conceptul omului cu mai multe fețe s-a mutat și în modă, emanând mai multă strălucire. Moda accesoriilor pentru cap continuă să uimească în acest an. Tu ai purta?

6. Papuci accesorizați cu eticheta unei sticle de apă minerală

11-8377901
Nu te-ai fi gândit niciodată că o sticlă de apă ieftină poate fi o mare inspirație în modă. Ei bine, designerii au folosit această inspirație și se pare că există chiar și cumpărători.

7. Șosete înfometate

7-16-539x600-8636702
Șosetele cu diferite modele au devenit un mare trend. Iată , spre exemplu, aceste șosete care par înfometate.

8. Kimono prea modern

8-16-459x600-3011118
Kimonoul este o piesă vestimentară veche specifică Japoniei. Este un simbol al culturii japoneze și unul din cele mai rafinate costume naționale din lume. Este folosit ca piesă de vestimentație cu ocazia festivalurilor importante și ale evenimentelor formale, emanând eleganță și formalitate.Astăzi a reușit să intre din nou în atenția designerilor de modă dar și a consumatorilor de fashion, cu câteva mici adaptări, specifice erei tehnologice.

9. Adidași și șosete: 2 în 1


Acești adidași au intrat în inimile tuturor iubitoarelor de modă. Suntem siguri că sunt și foarte comozi.

10. Moda este modă, iar picioarele sunt încălzite


Se pare că trendurile te pot ajuta și să te simți bine în timpul sezonului friguros.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.