10 poze care te vor face să-ți pui întrebări despre oamenii care poartă astfel de HAINE

Lumea modei este uimitoare și imprevizibilă în același timp. Dar, uneori, tendințele moderne sunt atât de în afara percepției noastre despre „lucrurile normale” încât nu este deloc clar cum este posibil să se vândă la acest preț lucruri care par atât de anormale, și mai mult de atât chiar să fie purtate. Fiecare sezon aduce câte ceva nou în materie de modă și se pare că inspirația designerilor întrece orice imaginație, iar piesele lor ajung să fie din ce în ce mai îndrăgite de oamenii din toată lumea, indiferent de prețurile lor piperate.

Iată câteva exemple din modă care la prima vedere pot stârni râsete, dar e vorba de fapt de piese recunoscute pe mariile podiumuri:

1. Oare la ce categorie de haine se încadrează?

moda-600x315-4628632

2. O găleată într-o plasă a devenit o tendință la săptămâna modei din New York și costă 375 de dolari

2-19-591x600-5414126
Da, designerii sunt cunoscuți pentru creativitatea lor. Dar nu te așteptai ca aceștia să se inspire de la tot ceea ce văd în jur și mai ales, să coste atât de mult.

3. Papuci cu pietre Swarovski

3-19-600x450-4085829
Eleganța pietrelor Swarovski poate stiliza orice articol vestimentar. Acesta este și cazul acestor papuci, clasificați ca fiind ” urâți” de mulți consumatori de modă.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Pantaloni pentru care nu e nevoie să alegi pantofi

4-19-451x600-5248056
Pentru toate femeile din lume alegere pantofilor potriviți se poate transforma într-un coșmar. Dar designerii au găsit această soluție ingenioasă. Cu astfel de pantaloni, poți uita de grija pantofilor.

5. Moda are multe fețe

6-17-481x600-1115195
Se pare că conceptul omului cu mai multe fețe s-a mutat și în modă, emanând mai multă strălucire. Moda accesoriilor pentru cap continuă să uimească în acest an. Tu ai purta?

6. Papuci accesorizați cu eticheta unei sticle de apă minerală

11-8377901
Nu te-ai fi gândit niciodată că o sticlă de apă ieftină poate fi o mare inspirație în modă. Ei bine, designerii au folosit această inspirație și se pare că există chiar și cumpărători.

7. Șosete înfometate

7-16-539x600-8636702
Șosetele cu diferite modele au devenit un mare trend. Iată , spre exemplu, aceste șosete care par înfometate.

8. Kimono prea modern

8-16-459x600-3011118
Kimonoul este o piesă vestimentară veche specifică Japoniei. Este un simbol al culturii japoneze și unul din cele mai rafinate costume naționale din lume. Este folosit ca piesă de vestimentație cu ocazia festivalurilor importante și ale evenimentelor formale, emanând eleganță și formalitate.Astăzi a reușit să intre din nou în atenția designerilor de modă dar și a consumatorilor de fashion, cu câteva mici adaptări, specifice erei tehnologice.

9. Adidași și șosete: 2 în 1


Acești adidași au intrat în inimile tuturor iubitoarelor de modă. Suntem siguri că sunt și foarte comozi.

10. Moda este modă, iar picioarele sunt încălzite


Se pare că trendurile te pot ajuta și să te simți bine în timpul sezonului friguros.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.