10 reguli ale sărutului franțuzesc care vor cuceri orice bărbat

Sărutul pare că e unul din acele lucruri pe care oamenii le fac din instinct, precum căscatul, întinderile sau scărpinatul. Ce ar putea să fie atât de complicat la două perechi de buze apropiate?

Adevărul însă e că unele săruturi pot distruge relațiile, pentru că dacă sunt proaste nu veți mai vrea să sse repete.
Iată câteva lucruri de care ar trebui să ții cont dacă vrei ca persoana pe care o săruți să își dorească mai mult, nu să plece mâncând pământul.

1. Ai grijă să ai respirația proaspătă

Asigură-te că respirația ta e proaspătă, mentolată sau dulce. Puține lucruri sunt mai respingătoare decât o gură care miroase a usturoi sau pește vechi.

2. Ai grijă să ai buzele moi

Buzele moi te hipnotizează și te fac să îți dorești să le săruți. Asigură-te că îți hidratezi buzele și că le îngrijești cum trebuie.

FOLLOW ME

3. Deschide-ți subtil gura

Depărtează-ți buzele ușor. Amintește-ți că nu trebuie să înghiți capul partenerului. Nu-ți deschide gura atât de larg încât partenerul să creadă că trebuie să învețe să înoate în saliva ta.

4. Începe delicat și continua încet

Masează-i cu delicatețe buzele între ale tale. Ar trebui să începi cu buza de joos și apoi să treci la buza de sus.

5. Modifică puțin lucrurile

După ce i-ai masat buzele pentru o vreme, schimbă puțin tactica. Devino puțin mai agresibă și strânge-i buzele între ale tale. Nu, nu e nevoie să i le zdrobești – trebuie doar să îi arăți că ești pasională.

6. Nu-i căuta imediat limba

Limbile se întâlnesc, de obicei, în timpul unui sărut. Totuși, nu căuta limba partenerului cu tot dinadinsul. Dacă faci asta e desstul de posibil ca el să nu mai poată să respire.

7. Sărută-i gura

Sărută-i gura peste tot – la colțuri, buza de sus, buza de jos. După aceea, retrage-te puțin înainte ca sărutul să continue.


8. Folosește-ți dinții

Asta nu înseamnă că ar trebui să-l muști cât de tare poți – fii cât se poate de delicată. Folosește-ți dinții strângându-i puțin buza de sus sau pe cea de jos sau trece-ți puțin dinții peste buzele lui pentru o senzație diferită.

9. Relaxează-te

Nu sta încordată. Nu ar trebui să te gândești la cum ar trebui să fie sărutul, dacă te place sau dacă veți mai ieși la o altă întâlnire. Acest tip de stres te va face să fii bățoasă ca un lemn în brațele partenerului.

10. Lasă-l pe el să te sărute

Atunci când învață despre cum să sărute un bărbat, femeile cad adesea în capcana de a crede că ele trebuie să facă toată munca. Nu trebuie – trebuie să faci doar jumătate sau chiar mai puțin. Dacă nu ții neapărat să fii cea care domină, lasă-l pe el să preia controlul și să conducă sărutul.

Săruturile, dacă sunt făcute cum trebuie, sunt mult mai importante decât s-ar crede. Fă-ți partenerul să-și dorească mai mult.

Citește și: 12 GREȘELI pe care le faci când SĂRUȚI

Cu toții așteptăm cu mare nerăbdare primul sărut de la persoana care ne face să avem fluturi în stomac. Sărutul e cu siguranță foarte palpitant prima oară. Un singur sărut îți poate forma sau strica relația. E cel mai intim act care te poate duce la nivelul următor. Deși este o abilitate cât se poate de naturală, există câteva greșeli pe care le fac oamenii ce pot ruina tot farmecul acestuia. Aceste greșeli sunt destul de comune, dar odată ce le cunoști le poți evita ușor.

Iată despre ce e vorba:

1. Respirație urât mirositoare

Caută să ai mereu gumă de mestecat sau bomboane mentolate la tine!

2. Mișcările prea rapide

Nu folosi prea multă forță în timpul sărutului. Nu te grăbi și bucură-te de fiecare moment.

3. Prea multă limbă

Dacă limba ta se mișcă prea mult, nu e de bine. Ia-o ușor.

4. Prea multă salivă

Nu va fi fericită să aiba saliva ta în exces pe față și pe gât. Ai grijă.

5. Începi prea repede să o pipăi

Nu te grăbi prea tare spre nivelul următor, dacă nu vrei să fii întors din drum.

6. Folosești prea puțin limba

Dacă partenerul își folosește limba și tu nu, deloc, situația va fi ciudată. Vino în ajutorul ei.

7. Nu ești relaxat

Nu-ți face și partenerul să fie încordat. Încearcă să fii mai relaxat.

8. Ai grijă la dinți

Nu e distractiv să vă ciocniți dinții. Aveți grijă!

9. Nu există suficientă variație

Încercați diverse tipuri de sărut, altfel va deveni plictisitor.

10. Buze crăpate

Înainte de sărut, dă-ți cu niște balsam de buze.

11. Închide ochii!

Nu-ți ține ochii larg deschiși când săruți pe cineva.

12. Vă sărutați prea devreme

Dacă grăbești lucrurile, s-ar putea ca primul sărut să fie stânjenitor. Caută momentul potrivit.

Citește și: Cum să îți salvezi RELAȚIA: 5 lucruri pe care să le faci înainte să vă CULCAȚI

E nevoie de mult efort dacă vrei ca o relație să reziste în timp, fiindcă nu e ușor să ai o legătură frumoasă cu partenerul pentru mai multă vreme. Vă veți confrunta mereu cu obstacole și probleme pe care trebuie să le depășiți fără să vă distanțați unul de celălalt.

Relațiile trebuie să fie îngrijite de parcă ar fi niște flori – frecvent, puțin câte puțin -, ca să nu ajungi în punctul în care încep să se destrame.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți salvezi relația – în fiecare seară:

1. Discutați deschis

Multe cupluri greșesc mergând la culcare fără să discute despre lucrurile care îi supără și care îi nemulțumesc. Acest obicei îți macină relația în timp, așa că încercați să discutați pe un ton calm și cald. Nu căutați să dați vina unul pe celălalt, ci încercați să găsiți soluții.

2. Lasă tehnologia deoparte

Poate că ești foarte bună prietenă cu Internetul, dar acesta nu ar trebui să intervină între tine și partener. Pentru cel puțin o jumătate de oră înainte de culcare, nu mai folosi laptopul, televizorul sau telefonul. Veți avea astfel timp să vorbiți cu adevărat, privindu-vă în ochi. Acest lucru va duce la crearea unei conexiuni special între voi.

3. Sărutați-vă

Sărutul este un gest foarte intim care te poate ajuta să-ți salvezi relația, deoarece elimină foarte repede stresul și supărarea. Focul pasiunii nu trebuie să se stingă dacă sunteți împreună de mult timp. Fie că faceți dragoste sau nu, sărutați-vă timp de câteva minute seara, înainte de culcare, acordând atenție fiecărei senzații, fiecărei mișcări.

4. Mângâiați-vă și alintați-vă

Pentru a-ți salva relația nu ai nevoie de studii de specialitate. Ar trebui să fie evident că atingerile fizice fac minuni pentru un cuplu. Când mergeți la culcare uitați de orice ceartă și luați-vă în brațe, alintați-vă și spuneți-vă cuvinte frumoase. Veți avea o relație frumoasă dacă transformați aceste gesturi într-un ritual.

5. Faceți-vă declarații de dragoste

Sigur că e ceva special atunci când spui „te iubesc!” pentru prima dată, dar ar trebui să spui aceste vorbe destul de des. Fii atentă la toate lucrurile care îți plac la partenerul tău și nu te sfii să-I faci frecvent complimente. Și el ar trebui să facă același lucru.

De asemenea, încercați să aveți o relație bazată pe încredere, care este esențială:

1. Recunoaște-ți greșelile

Greșeli – toată lumea le face, dar puțini le recunosc. Dacă obiectivul tău e să faci pe cineva să aibă încredere în tine, a recunoaște că ai greșit nu e ceva optional.

2. Ține-te de cuvânt

Cineva care e consecvent și de nădejde câștigă mai repede încrederea oamenilor. Dacă faci o promisiune, ține-te de cuvânt.

3. Acordă încredere

Angajamentul și încrederea sunt chestiuni reciproce. Ai văzut filmul Meet the Parents? Personajul lui Robert Deniro (Jack Burns) îi spune lui Greg (Ben Stiller): „eu nu îți ascund nimic și tu nu îmi ascunzi nimic – așa stau lucrurile”. Așa e și cu încrederea.

4. Ascultă cu atenție

Atenția implică observarea fără judecată. Oamenii pe care îi consideri de încredere sunt probabil dispuși să te asculte oricând. Asta e ceva rar în ziua de azi.

5. Arată interes

Demonstrarea interesului construiește relațiile și întărește încrederea, fiind esențială pentru dezvoltarea și menținerea unnui raport. Arăți că ești interesat fiind curios și punând întrebări sincere.

2 comentarii pe “10 reguli ale sărutului franțuzesc care vor cuceri orice bărbat

  1. Pingback: Beneficiile sexului: 10 efecte ale sexului asupra sanatatii - Ochiipeea

  2. Calance Ștefan says:

    Am citit tot conținutul tău.
    Mia fost de mare folos o să ți-n cont de acest sfaturi, Cand am citit mi-am adus aminte de toate greșelile pe care le-am facut în relațiile mele din trecut Îți mulțumesc de sfaturi 🥰🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.