10 reguli de bune maniere pe care le știe orice femeie stilată

Ducesa de Cambridge este o adevărată style icon – aproape tot ce are legătură cu ea devine o tendință în modă. Iată câteva dintre secretele sale, ca să poți fi și tu elegantă, stilată și cu maniere rafinate:

10. Creează coafura perfectă

Pentru un look stilat, încearcă să ai mereu o coafură impecabilă și un machiaj delicat. Ducesa preferă să își lase părul pe spate sau să îl aranjeze într-un mod clasic. În părul său nu se văd niciodată agrafe sau clame.

9. Eleganța este obligatorie

Catherine este elegantă și incredibil de naturală. Ea are un zâmbet mare, mișcări grațioase și poziții precise, care nu exprimă deloc condescendență sau aroganță. Cu ajutorul acestor lucruri ea a cucerit inimile cetățenilor britanici și ale oamenilor din toată lumea.

8. E o adevărată artă să stai așezată într-un stil regal

FOLLOW ME

O doamnă poate sta în numai două moduri: ori cu spatele drept, bărbia sus și genunchii și gleznele apropiate, cu mâinile pe genunchi ori cu genunchii apropiați și gleznele încrucișate, cu ambele călcâie pe pământ. Indiferent cum alegi să stai, spatele ar trebui să fie perfect drept, fără să atingă spătarul scaunului. Ambele poziții au un efect de alungire asupra picioarelor.

3-5-8933602
7. Mâncatul în stil regal

Ducesa își pune tacâmurile deoparte după ce mănâncă o porție mică din fiecare fel de mâncare. Ar trebui să consumăm mâncarea în înghițituri mici, ca să nu trebuiască să îi spunem companionului „lasă-mă să termin și apoi îți răspund.”

4-5-5777595
6. Ține paharul de vin de picior

Ar trebui să ții paharul de vin numai de picior, ca să nu se încălzească lichidul. Dacă ai ruj pe buze, încearcă să atingi paharul într-un singur loc, pentru a nu lăsa un inel de ruj pe marginea paharului.

5-4-1022907
5. Nu uita de pălăriile Ducesei

Garderoba lui Kate conține o mulțime de pălării. Acestea te pot face să pari elegantă și sofisticată, chiar dacă nu ești un membru al familiei regale britanice.

4. Accentuarea taliei îți oferă un look feminine

Ducesa își accentuează mereu talia cu ajutorul unei curele (excepție făcând perioadele în care e însărcinată) sau alege rochii strâmte, care îi evidențiază trupul feminin.

3. O haină elegantă este o piesă esențială pentru garderobă

Ducesa reușește de fiecare dată să aibă un look unic cu ajutorul hainelor clasice.

2. Sarcina nu e o povară când vine vorba de stil

Kate a fost însărcinată de două ori și a continuat să fie eleganța întruchipată, dovedind că „sarcina” și „stilul” nu se exclud.

9-3-3394739
1. Cine a spus că blugii sunt banali și că nu inspiră feminitate?

Merită să iei lecții de la Ducesă pentru a învăța cum să porți blugii și bluzele. Ea reușește să arate uimitor chiar și atunci când poartă combinații de haine simple, deoarece acestea îi evidențiază silueta subțire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.