10 secrete pentru un selfie perfect

De când Ellen DeGeneres a pornit această modă, selfie-urile au devenit unele dintre cele mai apreciate fotografii. Știm cu toții că facem 30 de astfel de poze din care să putem alege măcar una, pentru că  selfie-ul perfect cere efort și implică mai multe decât crezi.

Iată câteva secrete pentru a obține fotografii perfecte:

1.Verifică împrejurimile

Asigură-te că fundalul e simplu, ca să fii tu în centrul atenției, și că nu cuprinde nimic ce ar putea strica poza – o cameră dezordonată, propria ta reflecțe, ceva obscen.

2. Folosește camera așa cum trebuie

Nu trebuie să îți faci mereu selfie-uri în fața oglinzii. Acelea sunt bune pentru a-ți evidenția ținuta, dar dacă vrei să îți vadă toată lumea machiajul excelent, folosește camera frontală.

FOLLOW ME

3. Zâmbește cu adevărat

Nu e nimic mai rău decât să te uiți la poze și să vezi că arăți de parcă te-ar durea ceva. Oamenii pot diferenția imediat un zâmbet fals de unul autentic – când e autentic, ochii ți se luminează și se formează riduri în jurul lor.

4. Fii încrezătoare

E ușor de spus când cineva nu se simte confortabil într-o poză. Păstrează asta pentru fotografiile în care nu ai vrut niciodată să apari, nu pentru pozele pe care ți le faci singură.

5. Editează

Nu trebuie să modifici ceva la tine, doar distrează-te cu opțiunile de lumină și contrast ale oricărei aplicații și decupează dacă e ceva ce nu îți place la selfie-ul tău.

6. Unghiurile sunt importante

Încearcă să le eviți pe cele care știi că nu te avantajează. Experimentează să vezi care îți place cel mai mult.

7. Fii firească

Nimeni nu vrea să vadă că încerci prea tare și nimeni nu se așteaptă să arăți perfect. Încearcă diferite expresii și distrează-te.

8.Lumina

Lumina naturală este cea mai bună, pentru orice fotografie. Lumina artificială îți creează umbre pe față și te poate chiar îmbătrâni. În lumina natural imperfecțiunile pot să dispară, ochii îți vor fi mai strălucitori, iar dinții mai albi.

9. Asigură-te că totul e în regulă înainte de a face poza

Te scutește de timp dacă știi deja cam cum vor arăta imaginile și nu te bazezi pe noroc.

10. Fii întotdeauna tu!

Nu încerca să fii cineva care nu ești. Te fotografiezi pe tine, așa cum ești într-o anumită zi. Nu încerca să te schimbi pentru a atrage mai mult atenția – sau mai multe like-uri.

0 comentarii pe “10 secrete pentru un selfie perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.