10 semne că porți SUTIENUL greșit

Chiar dacă există momente în care poți liniștită să nu porți sutien, de cele mai mule ori nu îți permiți să nu porți. Sutienele protejează sânii și de aceea este un articol important din viața noastră de zi cu zi. Cu toate acestea, multe femei nu sunt conștiente că poartă mărimea greșită de sutien.

Alegerea mărimii greșite de sutien e cauzată de faptul că nu îți măsorii sânii așa cum trebuie, motiv pentru care nu ești sigură dacă porți sau nu mărimea potrivită.

Iată cum îți dai seama că porți sutienul greșit:

1. Sânii stau umflați în partea de sus, de jos și în părțile laterale ale cupei 

Cupele de la sutien sunt proiectate să susțină sânii; în cazul în care sânii tai se văd inesteic, poți fi sigură că porți un sutien care este prea mic pentru tine.

2. Bretelele de la sutine cad
Atunci cand se întâmplă acest acest lucru, ar putea fi de la faptul că nu sunt strânse suficient de bine. După ce a le-ai spălat de foarte multe ori, este posibil să se fi întins, astfel că, trebuie să le adaptezi înainte de a-ți pune sutienul. Dacă alunecă și după ce le-ai ajustat, înseamnă că nu îți oferă sprijinul de care sânii tăi au nevoie.

FOLLOW ME

3. Îți prinzi sutienul de ultima încueietoare
Cele mai multe sutiene au 3 perchi de încuietori. În cazul în care te simți inconfortabil când porți sutineul prins de prima sau a doua gaică, acest lucru poate însemna că sutienul este prea slab pentru tine. Când îl închizi la mijloc și încă te simți confortabil, înseamnă că sutienul ți se potrivește.

4. Banda din spate se ridică în sus
Aceasta ar trebui să ste orizontal pe spate. Verifică acest aspect într-o oglindă când îl probezi. De asemenea, îți poți muta bretelele deasupra capului pentru a verifica dacă banda se deplasează sau nu. Daca face asta, alege o altă mărime.

5. Partea centrală a sutienului nu stă la locul ei
Acest lucru indică faptul că trebuie să probezi o altă marime, a cărei porțiune centrală va sta perfect. 

6. Sârmele de la sutine te incomodează
Dacă crezi că este normal ca sârmele de la sutine să te incomodeze, află că nu este ața. Acest lucru se întâmplă doar dacă porți o dimensiune greșită.

7. Sânii se umfla în zona pieptului
Asta ar pute însemna că sutienul tău este prea mic. Nu insista să îl mai porți pentru că acest lucru este vizibil și nu este deloc estetic.

8. Sutienul îți lasă urme pe spate

Sutienul nu ar trebui să îți lase nicun fel de semne pe piele. Dacă cel pe care îl porți face asta, înseamnă că este mărimea greșită. Nu-ți lăsa pielea să sufere! Cumpără-ți altul nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.