Cum să îți alegi sutienul potrivit

Dacă ați văzut live-ul pe care l-am făcut săptămâna trecută pe pagina Marks and Spencer Romania, știți deja că lenjeria intimă și pijamalele sunt o mare pasiune a mea. De pijamale, nu cred că are rost să vă vorbesc prea mult, știm cu toții senzația aceea plăcută pe care ne-o ofertă un material delicat ce ne învelește pielea după o zi agitată. Obsesia mea e să am întotdeauna pijamale din materiale catifelate, care să miroasă proaspăt și astfel adorm numaidecât.

Dacă la capitolul somn nu mulți se plâng de probleme, cu ridicatul din pat și luat ziua de la capăt tuturor ne e greu, dar ce să facem, nu putem să stăm toată ziua în pijamale. Oricât de basic ar fi ținuta pe care o alegi dimineața, lenjeria intimă îți poate influența destul de mult starea de spirit. Cred că orice femeie își dorește să se simtă sexy și încrezătoare și, deși nu e întotdeauna la vedere, lenjeria intimă completează foarte frumos rezultatul final al look-ului nostru de zi cu zi.

Deși pare un gest banal, multe femei greșesc atunci când își aleg sutienul și din cauza asta au impresia că nu le place cum le vine o anumită bluză sau rochie, când, de fapt, problema e pe dedesubt. Pentru că și eu am învățat în timp aceste trucuri, vreau să împărtășesc și cu voi câteva dintre sfaturile pe care mi le-a dat Monica, section manager la Marks and Spencer Baneasa, cea care m-a ajutat și pe mine să-mi aleg sutienul potrivit.

Fie că e vorba de material sau mărime, cea mai mare greșeală pe care o fac femeile este că nu știu să aleagă un sutien care să le confere susținere și confort.

Iată de ce reguli trebuie să ținem cont atunci când alegem sutienul:

1.Banda de sub cupă ar trebui să fie paralelă cu podeaua, cu o distanță de două degete între corp și elastic.
2. Partea centrală a sutienului ar trebui să fie strâmtă pe stern.
3. Întăritura metalica din lateral ar trebui sa fie strâmtă pe cutia toracică și să nu ajungă la țesutul mamar.
4. Sânii ar trebui să se așeze complet în cupa sutienului, fără să se reverse sau să se creeze un efect nedorit.
5. Baretele sutienului ar trebui să fie lejere, cu o distanță de două degete între umăr și baretă. În acest fel, se va obține presiunea perfectă pentru susținerea umerilor.

FOLLOW ME

Julie Mercer, expert pe linia de lenjerie intimă la Marks and Spencer spune că cea mai eficientă metodă prin care putem testa dacă am ales sutienul potrivit este să ridicăm mâinile, să răsucim trunchiul și să vedem dacă sutienul s-a deplasat. De asemenea, se recomandă o măsurare a dimensiunilor sutienului o dată la 6 – 12 luni pentru că forma sânilor poate suferi modificări mai ales dacă există fluctuații de greutate.

Dacă până acum ați avut și voi probleme cu alegerea mărimii potrivite, așa cum povesteam și în live, Marks and Spencer pune la dispoziția clientelor serviciul Bra Fit prin care acestea pot primi consiliere specializată în alegerea sutienului potrivit. Am și o surpriză pentru voi, până pe 31 mai veți primi o reducere de 50% pentru cel de-al doilea sutien achiziționat.

E foarte important să știm cum să alegem un sutien ce ne conferă confort și susținere, dar care arată estetic prin haine. Purtând sutienul potrivit vom avea o postură mai bună și asta ne va face să avem și o atitudine mai încrezătoare. 🙂

Sunt curioasă dacă mai amintiți cum ați ales primul sutien și cum vi s-au schimbat gusturile în timp? Ce preferați acum? Aștept răspunsul vostru mai jos, în comentarii.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “Cum să îți alegi sutienul potrivit

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Rareori reusesc sa imi gasesc un sutien potrivit, de când am nascut sanii mei au suferit multe modificari si nu prea gasesc exact ceea ce am nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.