10 sfaturi de STIL pentru femeile PLINUȚE

Știm cu toții că e imposibil ca toate femeile să aibă o siluetă de Barbie. Femeile sunt frumoase oricum ar arăta, important este să știe să se pună în evidență.

Iată 10 sfaturi de stil pentru femeile cu forme voluminoase:

1. Rochia petrecută

Se potrivește oricărei siluete, mai ales femeilor cu șolduri mari, deoarece creează o formă de clepsidră fantastică, atrăgând atenția asupra taliei.

2. Evită hainele foarte strâmte

Există o diferență între hainele care îți vin bine și hainele care sunt foarte strâmte. Ultimele îți vor accentua șoldurile prea mult.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Evită pantofii butucănoși

Cei mai buni pantofi pentru femeile cu șolduri late sunt cei cu toc înalt, de lac. Cei butucănoși evidențiază șoldurile, iar cei fără toc te pot face să pari cam simplă.

4. Alege blugi închiși la culoare

Evită blugii deschiși la culoare și pe cei prespălați. Blugii închiși la culoare te vor face să pari mai slabă.

5. Mai deschis sus, mai întunecat jos

O altă tehnică pentu a atrage atenția spre partea de sus este dacă porți culori închise în jos și mai deschise pentru bluze.

6. Nu te acoperi cu haine largi

Indiferent de siluetă, hainele largi te vor face să pari mai mare. Nu e nevoie să îți ascunzi corpul, alege haine rezonabil de strâmte.

7. O rochie în dungi

Sunt perfecte pentru doamnele cu șolduri mari. Și rochiile prinse pe după gât sunt bune, mai ales dacă ești puțin mai mare în partea de sus.

8. Evită dungile orizontale

Fie că e vorba de partea de jos, fie că e vorba de cea de sus, ar trebui să eviți să porți modele cu dungi orizontale, pentru că îți vor mări șoldurile.

9. Evită jachetele lungi până la șold

Ca să nu evidențiezi diferența dintre talie și șolduri, poartă bluze și jachete trei sferturi, care ajung sub linia taliei și care nu sunt prea strâmte.

10. Partea de sus ar trebui să fie centrul atenției

Pentru a atrage atenția asupra bustului, poartă rochii sau bluze care au broderii. Dacă vrei să porți un colier, alege unul din mai multe piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.