10 sfaturi de STIL pentru femeile PLINUȚE


Știm cu toții că e imposibil ca toate femeile să aibă o siluetă de Barbie. Femeile sunt frumoase oricum ar arăta, important este să știe să se pună în evidență.

Iată 10 sfaturi de stil pentru femeile cu forme voluminoase:

1. Rochia petrecută

Se potrivește oricărei siluete, mai ales femeilor cu șolduri mari, deoarece creează o formă de clepsidră fantastică, atrăgând atenția asupra taliei.


2. Evită hainele foarte strâmte

Există o diferență între hainele care îți vin bine și hainele care sunt foarte strâmte. Ultimele îți vor accentua șoldurile prea mult.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Evită pantofii butucănoși

Cei mai buni pantofi pentru femeile cu șolduri late sunt cei cu toc înalt, de lac. Cei butucănoși evidențiază șoldurile, iar cei fără toc te pot face să pari cam simplă.

4. Alege blugi închiși la culoare

Evită blugii deschiși la culoare și pe cei prespălați. Blugii închiși la culoare te vor face să pari mai slabă.

5. Mai deschis sus, mai întunecat jos

O altă tehnică pentu a atrage atenția spre partea de sus este dacă porți culori închise în jos și mai deschise pentru bluze.

6. Nu te acoperi cu haine largi

Indiferent de siluetă, hainele largi te vor face să pari mai mare. Nu e nevoie să îți ascunzi corpul, alege haine rezonabil de strâmte.

7. O rochie în dungi

Sunt perfecte pentru doamnele cu șolduri mari. Și rochiile prinse pe după gât sunt bune, mai ales dacă ești puțin mai mare în partea de sus.

8. Evită dungile orizontale

Fie că e vorba de partea de jos, fie că e vorba de cea de sus, ar trebui să eviți să porți modele cu dungi orizontale, pentru că îți vor mări șoldurile.

9. Evită jachetele lungi până la șold

Ca să nu evidențiezi diferența dintre talie și șolduri, poartă bluze și jachete trei sferturi, care ajung sub linia taliei și care nu sunt prea strâmte.

10. Partea de sus ar trebui să fie centrul atenției

Pentru a atrage atenția asupra bustului, poartă rochii sau bluze care au broderii. Dacă vrei să porți un colier, alege unul din mai multe piese.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.