10 ȘIRETLICURI care îți vor face viața mai UȘOARĂ

Creativitate îți poate schimba viața. Iată și exemplele. Avem o listă cu idei amuzante și totuși posibile (câteva dintre ele, cel puțin). Pe unele ai putea să le încerci chiar și tu acasă pentru a-ți ușura ție viața, dar a contribui și la bunăstarea mediului înconjurător.

1. Folosește apa cu care te-ai spălat pe mâini pentru toaletă

1-25-497x600-6330790

Reutilizează apa folosită pentru spălarea mâinilor și contribuie cu partea ta în economisirea resurselor mediului.

Mult timp omul a crezut ca resursele mediului înconjurător sunt inepuizabile. Sau dacă se epuizează, sunt considerate de mulți a avea o capacitate de regenerare uimitoare. Într-adevăr, e o relație strânsă între oameni și natură, dar nu uita că dacă natura poate exista fără oameni, oamenii nu își pot asigura existența fără natură.

2. Protecția solară la cel mai înalt nivel

3-24-536x600-1360053

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Acest om a luat în serios protecția contra razelor dăunătoare și a venit cu această invenție de geniu. Ce idee trăsnită! Însă, deși ți s-ar părea amuzant sau rușinos, nu trebuie să uiți că pe termen lung ultravioletele pot avea efecte distructive asupra pielii și nu numai.

3. Scut pentru gătit

3-2-447x600-8735961

Nu numai pizza se pare că este o bucurie, dar și cutia în care este ținută, pe care o poți refolosi astfel. Astfel gătitul nu îți va mai provoca niciodată o arsură din cauza stropilor de ulei.

4. Cum să faci o piscină la tine acasă

Sigur ți-ai dorit măcar o dată în viață să ai o piscină în curte, dacă nu cumva visezi la asta toată vara. Într-adevăr, e destul de costisitor să cumperi una și să o întreții. Dar, există oameni care au găsit soluții: o piscină în remorca unui camion. Este mai puțin costisitor și mai distractiv.

5. Când cablul de la încărcător este prea scurt

Telefonul face parte din viața ta, sau mai bine zis, jumătate din viața ta e stocată acolo. Problema este, că el în sine nu are viață nelimitată și trebuie pus la încărcat chiar și de mai multe ori pe zi. Și nu mereu găsești priza perfectă, mai ales când aceasta este prea sus și cablul încărcătorului este prea scurt: telefonul va rămâne astfel suspendat în aer și va cădea. Dar există oameni ingenioși care au găsit soluții.

6. Cititul îți îmbunătățește viața

Acest lucru este revoluționar pentru iubitorii de cărți! Acum nu trebuie să te mai desparți de cartea ta preferată, chiar dacă trebuie să te speli. În fond, este și foarte relaxant.

7. Timpul vindecă totul: Literalmente !

Ei bine, acesta este un exemplu minunat de a fi inventiv chiar și atunci când mașinăriile din casa te se rup. De multe ori creativitatea te poate scoate din orice impas, atât în treburi ce țin de decorul casei, dar și când ai probleme în viață.

8. Dacă uscătorul pentru haine nu funcționează

Dacă uscătorul nu funcționează, nu este o problemă. Acest truc va fi un ajutor instantaneu.

9. Fii mereu gata să improvizezi

Fii întodeauna gata să experimentezi, chiar și feluri noi de mâncare, și nu lăsa lipsa tacâmurilor să te oprească.

10. Scurgerea pastelor poate fi mereu transformată într-un sport

10-14-483x600-3857487

Dă o întorsătură sportivă gătitului. Și nu lăsa lipsa unor lucruri din bucătăria ta să te împiedice din a te bucura de o masă delicioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.