Cum să faci epilarea mai ușoară+CONCURS

Oficial e vară! Deși la noi s-a făcut simțită prezența acestui anotimp încă de luna trecută, calendaristic de câteva zile am intrat în cel mai așteptat sezon al anului. Copiii așteaptă vacanța, iar părinții concediul.

Dacă pentru reprezentanții sexului puternic vara e numai prilej de distracție, pentru sexul frumos, vara vine cu și mai multe provocări atunci când vine vorba de îngrijire și frumusețe. Deși în celelalte anotimpuri putem să mai trișăm dacă ne-am ratat programarea la cosmetică sau n-am avut timp acasă pentru asta, vara nu mai avem nicio scuză.

Cred că v-ați dat seama despre ce vorbesc, epilarea! Pentru că încă nu există o formulă magică prin care să îți dorești să scapi de problema asta ieftin, rapid și pentru totdeauna, trebuie să ne descurcăm cu mijloacele pe care le avem la îndemână.

Dacă în adolescență e greu să îți dai seama ce e mai bine și să faci alegerile corecte, după câțiva ani de experiență îți cunoști corpul mult mai bine și știi care ar fi cea mai potrivită metodă pentru tine. Din fericire, de la an la an tehnologiile avansează și apar produse cât mai accesibile, care necesită puțin efort și au rezultate foarte bune. Pe același principiu este și produsul despre care vreau să vă vorbesc astăzi, benzile depilatoare de la Veet. Ce au special aceste benzi? Tehnologia unică din gel Gel Easy Wax care permite îndepărtarea chiar și a celor mai scurte fire de păr; sună bine, nu?

Se pot folosi foarte ușor, în confortul casei voastre și există benzi speciale pentru orice zonă a corpului (față, zone sensibile – axila și bikini, picioare) și orice tip de piele (normală, sensibilă) precum și gama Naturals cu ingrediente naturale. Pur și simplu le încălziți puțin între palme, le aplicați pe zona de pe care doriți să îndepărtați firele de păr, vă faceți puțin curaj să trageți banda și gata. Întreg procesul durează destul de puțin, iar pielea rămâne catifelată până la 28 de zile.

Dacă aveți emoții și vă temeți de durere, există câteva trucuri care fac epilarea mai ușoară:

1. Exfoliați pielea înainte de epilare

În timpul dușului, folosiți un scrub din zaț de cafea sau mălai pentru a deschide porii. Puteți folosi și un scrub cosmetic, dar acestea sunt cele mai simple metode.

2. Hidratați pielea

Știu, pare un lucru banal, dar cu cât pielea e mai uscată, cu atât procesul va fi mai dureros. Încercați să vă aplicați cu regularitate creme hidratante și consumați cât mai multe lichide. Se vor simți diferențele.

3. Folosiți o cremă calmantă

Deși epilatul cu benzi nu e la fel de dureros ca cel cu ceară tradițională și nici nu irită pielea la fel de tare ca epilatorul, e important să aplicați o cremă care să calmeze zona și să prevină iritațiile.

Pentru că îmi doresc să încercați și voi acest produs și să-mi spuneți ce părere aveți, am pregătit un kit pentru una dintre cititoarele mele!

CONCURS:

Ce aveți de făcut?

1. Împărtășiți printr-un comentariu la postarea de pe facebook trucul care face pentru voi epilarea mai ușoară.

2. Să mă urmăriți pe instagram.

Anunț câștigătoarea pe 12 iunie!

PREMIU:

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.