10 ȘIRETLICURI pe care ar trebui să le folosească orice femei VARA


În cartea sa, The Great Gatsby, F. Scott Fitzgerald a spus: „Și astfel, cu soarele și cu izbucnirile mari de frunze care cresc pe copaci, am avut acea convingere că viața începuse din nou cu vara „. Și nu putem să nu fim de acord cu asta! De aceea, în această vară, vrem să te simți minunat și să trăiești o viață foarte bună.

Iată câteva sfaturi și trucuri care îți pot face viața mai ușoară pe timp de vară.

1. Folosește pudra de talc ca deodorant

Încearcă să pui niște pudră pentru copii pe axilele tale pentru a preveni mirosul și umezeala. Este fabricat din amidon de porumb (pe care, de asemenea, îl poți utiliza dacă nu dorești să plătești mai mult pentru pudra de brand) și are calități excelente de absorbție. Poți pune, de asemenea, în pantofi dacă picioarele tale tind să transpire și să miroasă.


2. Elastice pe ochelarii de soare

Nu este enervant când ochelarii de soare nu stau fix și trebuie să îi ajustezi constant? Ei bine, aici este soluția: încearcă să pui câte un elastic pe fiecare capăt al ochelarilor de soare. Acest lucru îi va ajuta să nu alunece de pe fața ta.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Ulei de cocos

Vrei să intri în piscină, dar te îngrijorează pentru părul care se usucă de la clor? Iată soluția: Înainte de a intra în piscină, pune pe păr un ulei de nucă de cocos. Acest lucru va adăuga o strălucire frumoasă și va împiedica părul să devină uscat și aspru.

4. Fond de ten mai închis

Închiderea treptată a nuanței tenului pe timpul verii este inevitabilă, dar cumpărarea unei noi nuanțe de fond de ten de fiecare dată când tenul se mai închide cu o nuanță nu este. Pur și simplu adaugă niște bronz lichid în fondul de ten înainte de aplicare și amestecă-l bine până când obții nuanța care se potrivește cu pielea.

5. Gheață de cafea

Verile calde cer băuturi reci! Chiar și cafeaua e bine să fie mai rece, însă probabil te-ai săturat de gheața care se topește și îi distruge din aromă. Ca să savurezi o cafea bună, folosește gheață de cafea. Pregătește espresso normal și pune-l la congelator într-un support de gheață normal.

6. Usucă-ți axilele

În zona axilelor e normal să apară transpirația excesivă, mai ales vara. Dacă nu vrei să ai o pată umedă pe tricou, pune un tampon de unică folosință pe interiorul bluzei. Asigură-te că mânecile sunt suficient de lungi și că materialul nu este vizibil.

7. Protecția telefonului

Vrei să păstrezi telefonul departe de nisip, murdărie și apă în timpul unei zile de plajă? Pune-l într-o pungă ziplock. Deoarece este clară și subțire, vei putea să utilizezi telefonul ca de obicei, fără să îți faci griji că se poate întâmpla ceva.

8. Gheața de Aloe vera

Un mod plăcut de a calma pielea roșie, iritată este să folosești gel de aloe vera pe zona cu probleme. Dar o modalitate chiar mai bună de a aplica gelul este să îl pui într-un support de gheață, să îl îngheți și apoi să folosești cuburile pe zona afectată.

9. Nu lăsa sutienul să cadă

În ultimii ani, rochiile și bluzele pe umeri sau fără mâneci deloc au devenit foarte populare. Dar ce faci dacă nu poți purta topul fără sutien ? Să alegi un sutien cu bretele va fi inestetic, așa că trebuie să găsești o modalitate de a fixa un sutien fără bretele. vârfurile și rochiile de rochiță și rochii fără brațe au devenit extrem de la modă. Din nefericire, curelele de sutien nu arata foarte bine din îmbrăcămintea acestui stil. Dar ce faci dacă sutienul fără bretele continua sa alunece de fiecare data când o purtați? Poți să fixezi sutienul cu un lipici special.

De asemenea, poți folosi un adeziv (nu un super glue), dar asigură-te că nu ești alergic la acesta înainte de a aplica.

10. Fusta rezistentă la vânt

Aparițiile celebre ale lui Marilyn Monroe par seducătoare, dar când ți se întâmplă ție asta, nu e deloc așa. Ca să rezolvi această problemă, e suficient să atașezi niște monezi pe tivul fustei pe interior.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.