5 produse pe care ar trebui să le aibă orice femeie în geantă

Dragile mele, astăzi m-am gândit să abordez un subiect în care sunt convinsă că vă regăsiți toate. Este vorba de produsele pe care le avem în geantă, accesoriu nelipsit al oricărei femei.

Vă spun sincer, oricât de puternic ar fi bărbatul pe care îl ai alături, este imposibil să nu rămână uimit de greutatea nejustificată pe care o au gențile noastre. Dacă sunt cu mașina sunt cumva ușurată și liniștită că am la mine orice obiect posibil și imposibil de care aș avea nevoie însă, recunosc că sunt momente în care regret că trebuie să car după mine o poșetă în care am îngrămădit toată casa.

M-am gândit că ar fi cazul să devin mult mai practică, așa că vă invit astăzi să facem un exercițiu și să încercăm să ne rezumăm la lucrurile care ne sunt cu adevărat indispensabile.

Ca orice super mamă, am o viață destul de agitată, iar orele mele se împart între timp dedicat celor mici, filmări și întâlniri imprevizibile. Eu cred foarte tare în ideea că toate lucrurile merg bine atunci când te simți bine așa că încerc să fac din fiecare zi una importantă la sfârșitul căreia să mă simt bine cu ceea ce am reușit să fac. De ce am nevoie ca să mă simt mereu wow? De 5 produse minune care sunt la îndemâna oricui:

1. Gloss în nuanța preferată

Din cele mai vechi timpuri, femeile au descoperit că accentuându-ți buzele îți poți schimba cel mai ușor look-ul. Eu sunt mare fan al gloss-urilor și am întodeauna unul la îndemână.

2. Ochelari de soare

Pe lângă rolul de protecție foarte important pe care îl au, ochelarii de soare sunt soluția perfectă. Pot transforma orice look banal într-unul glam cu o pereche mari de ochelari.

3. Cremă hidratantă

Când citesc că 70% dintre femei nu folosesc cremă hidratantă, mai că nu-mi vine să cred. Dacă timpul a fost blând cu tenul meu și odată cu sezonul cald pot să renunț la machiaj fără probleme, niciodată nu ies din casă fără să aplic cremă hidratantă. În prezent foloses NIVEA Care, care m-a cucerit pentru că este multifuncțională și o pot folosi atât pe față cât și pentru mâini și corp; are un ambalaj practic și o pot strecura cu ușuruință în orice geantă și are un preț foarte accesibil. Îmi place la nebunie că, deși îmi oferă senzația de hidratare, se absoarbe foarte ușor și nu îmi simt pielea lipicioasă după ce o aplic.

4. Pudră bronzantă

Pe o piele perfect hidratată e suficient să adaugi puțină pudră bronzantă pentru a căpăta un aspect fresh. Eu apelez destul de des la acest truc.

5. Parfum

Deși am întotdeauna parfumul preferat în geantă îl reaplic numai dacă este cazul, pentru că îmi place să-l simt pe tot parcursul zilei, dar aplic cât să păstrez o mireasmă subtilă, nu în cantitate industrială.

Sigur, din nicio geantă nu-mi lipsesc agenda, telefonul și portofelul, însă îmi este foarte clar că nu am de ce să car după mine un arsenal de produse cosmetice. Cu cele 5 produse de mai sus sunt gata în 2 minute pentru a face față oricărei provocări!

Sunt foarte curioasă care sunt produsele pe care vă bazați, așa că vă aștept sugestile!

Ce te face să #TeSimtiWow?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.