10 TRUCURI care te vor ajuta să ai o casă CONFORTABILĂ

Spațiul în care trăim ne poate schimba radical comporamentul, gândirea și starea generală. Acest lucru a fost testat în diverse ocazii și cu siguranță ai avut acest sentiment. E ușor de observat cum starea de spirit se schimbă atunci când ești într-un loc decorat cu gust. Acesta este motivul pentru care din ce în ce mai mulți oameni acordă importanță sfaturilor designerilor de interior, care sunt instruiți să decoreze o casă frumos și echilibrat din punct de vedere compozițional.

Sentimentul de a avea propria casă este unul minunat. Casa ta este acel locșor unde te poți refugia și te bucuri de liniștea și confortul pe care ți-l oferă. Din lipsă de timp și de bani, cu siguranță nu e forte simplu să renovezi casa de câte ori ți-ai dori.

 

Cu toții ne dorim ca locuințele noastre să fie frumoase și confortabile – iar pentru a obține asta, trebuie să fim atenți la mici detalii. Nu e chiar atât de greu pe cât s-ar părea, trebuie doar să îți pui mintea și imaginația la contribuție. Nu e nici foarte scump, deoarece îți poți înfrumuseța casa cu niște elemente confecționate chiar de tine.

Iată câteva idei:

#1

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Creearea unui covor luxos cu ajutorul unor pietre adevărate – arată foarte elegant

#2

2-cana-379x1200-9757592

Cum să transformi o cană într-una foarte chic – un truc cât se poate de util

#3

Cum să faci un abajur cu ornamente din dantelă – încântător

#4

Creează un suport nou, original, pentru tacâmuri

#5

Confecționează o ramă superbă din carton pentru oglindă

#6

Orașul din cablu – o idee tare ingenioasă

#7

O ramă foto cât se poate de creativă

#8

Un mod ușor și rapid de a crea un ghiveci pentru flori stilat – atât de frumos!

#9

Un punct central al încărcătoarelor într-o cutie frumoasă

#10

O idee ingenioasă pentru a împiedica trântirea sertarelor și a ușilor dulapurilor

Folosește gume de șters și lipici. Taie guma în felii subțiri, apoi lipește-le pe scheletul / tocul ușii, care va deveni astfel silențioasă.

sursa foto: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.