10 trucuri care te vor ajuta să ÎMBROBODEȘTI orice bărbat

Ai găsit pe cineva care ți-a atras atenția și ai vrea ca și el să te placă la fel de tare? Iată câteva sfaturi despre cum să îl faci pe respectivul individ să fie nebun după tine:

1. Nu te grăbi să răspunzi la telefon imediat cum sună el

Poate că ești ocupată. Ce e în neregulă cu asta­?

2. Răspunde la toate mesajele de la o nouă cunoștință în mod concis

3. Așteaptă cel puțin două ore înainte de a răspunde la primul său mesaj

Următoarele mesaje nu ar trebui să-ți ocupe mai mult de 20 de minute din zi.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Nu răspunde la mesaje precum „Ce faci în cinci minute?”

Mai bine ignoră-le cu totul.

5. Lasă-i pe bărbați să se întrebe ce faci, unde ești și cu cine

Nu împărtăși totul pe rețelele de socalizare.

6. Mesajele de după miezul nopții sunt tabu, în 90% din cazuri

Teoretic, fetele serioase dorm după miezul nopții.

7. Stai departe de profilul lui de pe vreo rețea de socializare și postează-i chestii în cronologie cât mai rar posibil

8. Nu vorbiți prin mesaje mai mult de 20 de minute pe zi, astfel încât el să trebuiască să-și facă timp pentru a vă vedea față în față.

9. E în regulă să folosești emoticoane atunci când vorbești cu prietenele tale, dar dacă îi trimiți lui foarte multe e un semn de imaturitate.

10. Chiar dacă îți dorești să fii cu el 24/7, încearcă să nu fii o pradă ușoară

Bărbaților le plac provocările.

Ține minte însă că aceste sfaturi sunt doar niște simple recomandări. Nu le urma foarte îndeaproape și ai mereu grijă, pentru că bărbații, ca și femeile, pot fi foarte diferiți.

0 comentarii pe “10 trucuri care te vor ajuta să ÎMBROBODEȘTI orice bărbat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.