10 trucuri care te vor salva din orice situație JENANTĂ

La ce te gândești când auzi „situații incomode?” O situație care îți distruge starea de spirit dar și aspectul poate fi numită atât incomodă, sau chiar și stânjenitoare. Spre exemplu, atunci când nu găsești timp să îți speli părul din cauza programului încărcat dar trebuie să ajungi la o întâlnire importantă. Nu trebuie să îți strici dispoziția, pentru că există câteva trucuri care te vor ajuta să ieși din situații asemănătoare.

Întrucât viața este imprevizibilă, ți-am pregătit o listă de trucuri care te pot ajuta să treci cu bine peste momentele neprevăzute:

1. Păr gras

Când nu găsești timp să îți speli părul și acesta este gras și arată inestetic, șervețelele de hârtie obișnuite îți pot veni în ajutor. Șterge unsoarea de la rădăcini cu prosoapele. După aceea, tapează-ți părul. Va arăta proaspăt spălat.

2. Probleme cu fermoarul

Când fermoarul se blochează în mod neașteptat, poți folosi un creion obișnuit. Freacă ambele părți ale fermoarului cu creionul și apoi trage-l ușor.

FOLLOW ME

3. Transpirație pe piept

Dacă observi că zona ta toracică produce multă transpirație atunci când ești într-o încăpere sau afara unde sunt temperaturi ridicate, poți folosi tampoane de unică folosință pe sub bluză și vei rezolva problema.

4. Colanți

Dacă colanții tăi evidențiază perfect defectele siluetei tale, dar tu tot vrei să îi porți pentru că îți plac sau sunt comozi, atunci taie o pereche de colanți vechi , transformându-i în pantaloni scurți și poartă-i pe dedesubt. Astfel, picioarele tale vor părea mai tonifiate.

5. Pete de cerneală

A sărit cerneală din stiloul tău și te-a lăsat cu o pată pe haine? Gelul antibacterian obișnuit te va ajuta. Pune o pânză sau un prosop de hârtie sub pată pentru a se înmuia în cerneală, stoarce un pic de dezinfectant pe pată și freac-o cu un șervețel sau un tampon de bumbac. Spală apoi zona.

6. Respirație proaspătă

Dacă ai nevoie să îți reîmprospătezi rapid respirația și nu există nicio periuță de dinți la îndemână, poți mesteca boabe de cafea. Se va elimina mirosul neplăcut și textura sa solidă va ajuta la curățarea limbii , care conține o mulțime de bacterii.

7. Pantofi umezi

Poți să îți usuci pantofii umezi folosind nisip pentru pisică. Umple o pânză cu nisip pentru pisică, leag-o și pune-o în pantofi, lăsând-o acolo peste noapte. Va absorbi toată umiditatea. De asemenea, este utilă turnarea bicarbonatului de sodiu în pantofi pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor care pot duce la mirosuri neplăcute.

8. Dinți galbeni

Utilizează cojile de banane pentru a obține un zâmbet strălucitor. Așează coaja pe dinți și las-o acolo timp de 10-15 minute. Apoi curăță resturile cu o periuță de dinți și clătește-ți gura.

9. Pantofi alunecoși

Poți utiliza șmirghel dacă pantofii tăi alunecă. Freacă tălpile într-o mișcare circulară. Nu apăsa prea tare. De asemenea, poți utiliza lipici încălzit.

10. Cartofi împotriva petelor de sudoare

Poți utiliza cartofi pentru a reduce riscul de apariție a petelor de sudoare sub axială. Taie un cartof proaspăt și șterge-te sub brațe, apoi spală zona.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.