10 TRUCURI despre care nu o să crezi că sunt REALE


Mulți oameni consideră că trucurile lui David Coppperfield sunt cele mai spectaculoase lucruri pe care le-ar putea vedea într-o viață și dacă ești unul dintre ei, pregătește-te să fii uimit. Vei avea o altă imagine asupra realității pe care o știai după ce vezi aceste poze:

1. Unde e voință, există o șansă

1-7-555x600-8110874

Și asta strigă și acest cauciuc din jurul copacului. Cum a reușit cel ce l-a pus acolo? Este secretul său, dar cu siguranță arată faptul că poți reuși orice îți propui.

2. Cum e posibil? Și de ce, mai exact?


2-5-600x448-8917806
Dacă ne putem da seama ușor cum a ajuns această mașină îngropată în stradă, motivul pentru care s-a întâmplat asta rămâne totuși un mister.

3. Dacă Harry Potter ar fi călătorit cu mașina

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3-5-467x600-2196856

Chiar dacă nu ar călători pe o mătură, așa cum mulți s-ar aștepta să îl vadă, cu siguranță nici într-o mașină viața micului vrăjitortot nu ar fi plictisitoare și nici comună. Autostrăzile clar nu sunt pentru el!

4. Un ardei verde care crește într-un ardei roșu?

5-6-450x600-1480815
Fără niciun fel de discriminare pentru speciile de ardei, aceasta este o imagine destul de ciudată.

5. Un copac care crește dintr-un semn rutier

6-7-539x600-6860794
Dacă credeai că ceva în viața asta e imposibil, ei bine, află acum că totul este foarte posibil. Și nu există nimic mai surprinzător și mai imprevizibil decât natura.

6. Apa a încercat să scape înainte să înghețe

7-6-401x600-9675997
Se pare că apa aceasta nu a vrut să fie înghețată și să sfârșească astfel și a încercat cu “ultimele puteri” să scape din suportul de gheață, dar se pare că a eșuat în încercarea sa. Măcar au ieșit niște forme de gheață interesante.

7. Mașina care poate face orice

8-5-600x450-3306051
Ai văzut numeroasele reclame care laudă tracțiunea celor mai modern și mai puternice mașini? Ei bine, se pare că și o mașină apparent comună poate face cele mai neașteptate lucruri, pe care nici cele mai scumpe mașini nu le pot face. Această mașină nu mai are nevoie de niciun tip de publicitate.

8. Câinele de pază

9-5-600x600-3965356
Cine a spus că un câine de pază se limitează în a avea grijă de casă? Pare că acest câine a fost antrenat să păzească coșul de basket atunci când stăpânii lui se joacă și vor să evit ca adversarul lor să marcheze. Și se pare că acest câine ar pute să o facă foarte bine.

9. O opera de artă a naturii

11-2-450x600-8114665
Cum ar fi să iei un pepene de la piață și când îl tai să descoperi asta? Exact asta s-a întâmplat și în acest caz. Se pare că natura nu încetează din a uimi și vrea să arate că roadele ei sunt adevărate opere de artă, în adevăratul sens al cuvântului.

10. Sala de așteptare a unui dentist

12-1-600x475-1326760
Mersul la dentist nu este prea plăcut pentru nimeni, indifferent de vârstă și acesta este un fapt bine cunoscut. Cu siguranță și sala de așteptare are un impact major în felul în care se simte pacientul. Acest dentist a considerat că acest decor va fi pe placul pacienților săi.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.