#TIPS&TRICKS

10 TRUCURI despre care nu o să crezi că sunt REALE

Scris de Laura P la 18 iunie 2018

Mulți oameni consideră că trucurile lui David Coppperfield sunt cele mai spectaculoase lucruri pe care le-ar putea vedea într-o viață și dacă ești unul dintre ei, pregătește-te să fii uimit. Vei avea o altă imagine asupra realității pe care o știai după ce vezi aceste poze:

1. Unde e voință, există o șansă

Publicitate

Și asta strigă și acest cauciuc din jurul copacului. Cum a reușit cel ce l-a pus acolo? Este secretul său, dar cu siguranță arată faptul că poți reuși orice îți propui.


2. Cum e posibil? Și de ce, mai exact?


Dacă ne putem da seama ușor cum a ajuns această mașină îngropată în stradă, motivul pentru care s-a întâmplat asta rămâne totuși un mister.

Publicitate

3. Dacă Harry Potter ar fi călătorit cu mașina

Chiar dacă nu ar călători pe o mătură, așa cum mulți s-ar aștepta să îl vadă, cu siguranță nici într-o mașină viața micului vrăjitortot nu ar fi plictisitoare și nici comună. Autostrăzile clar nu sunt pentru el!

4. Un ardei verde care crește într-un ardei roșu?

Publicitate


Fără niciun fel de discriminare pentru speciile de ardei, aceasta este o imagine destul de ciudată.

5. Un copac care crește dintr-un semn rutier


Dacă credeai că ceva în viața asta e imposibil, ei bine, află acum că totul este foarte posibil. Și nu există nimic mai surprinzător și mai imprevizibil decât natura.

6. Apa a încercat să scape înainte să înghețe


Se pare că apa aceasta nu a vrut să fie înghețată și să sfârșească astfel și a încercat cu “ultimele puteri” să scape din suportul de gheață, dar se pare că a eșuat în încercarea sa. Măcar au ieșit niște forme de gheață interesante.

7. Mașina care poate face orice


Ai văzut numeroasele reclame care laudă tracțiunea celor mai modern și mai puternice mașini? Ei bine, se pare că și o mașină apparent comună poate face cele mai neașteptate lucruri, pe care nici cele mai scumpe mașini nu le pot face. Această mașină nu mai are nevoie de niciun tip de publicitate.

8. Câinele de pază


Cine a spus că un câine de pază se limitează în a avea grijă de casă? Pare că acest câine a fost antrenat să păzească coșul de basket atunci când stăpânii lui se joacă și vor să evit ca adversarul lor să marcheze. Și se pare că acest câine ar pute să o facă foarte bine.

9. O opera de artă a naturii


Cum ar fi să iei un pepene de la piață și când îl tai să descoperi asta? Exact asta s-a întâmplat și în acest caz. Se pare că natura nu încetează din a uimi și vrea să arate că roadele ei sunt adevărate opere de artă, în adevăratul sens al cuvântului.

10. Sala de așteptare a unui dentist


Mersul la dentist nu este prea plăcut pentru nimeni, indifferent de vârstă și acesta este un fapt bine cunoscut. Cu siguranță și sala de așteptare are un impact major în felul în care se simte pacientul. Acest dentist a considerat că acest decor va fi pe placul pacienților săi.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


--