10 trucuri GENIALE pentru FEMEI

Viața unei femei e foarte complicată. Zi de zi trebuie să ai grijă de copii, de casă, de soț, de carieră iar noi trebuie să arătăm mereu bine și să fim încrezătoare. Pentru că suntem tot timpul contra cronometru trebuie să găsim totdeauna cele mai bune metode prin care să rezolvăm situațiile neplăcute.

Iată câteva trucuri utile pentru a împiedica micile probleme să-ți facă viața mai complicată:

1. Nu e mereu recomandabil să ți se vadă sutienul, așa că prinde bretelele cu o capsă

2. Dacă ai urme de deodorant pe tricoul favorit, șervețelele uscate îți vor veni în ajutor


3. Nu arunca niciodată pantofii vechi doar fiindcă te-ai plictisit de ei

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Îi poți rearanja cu ajutorul unui material

4. Poți să eviți ruperea dresului dacă pulverizezi fixativ pe el


5. Dacă aplici lac de unghii pe bijuterii, acestea nu se vor mai deteriora la fel de repede


6. Când împachetezi pentru vacanță, poți folosi boneta de duș pentru șlapi

În acest fel, nu vei mai avea probleme cu bagajul. Nu e grozav?

7. Aplic un strat de lac de unghii transparent pe nasturi ca să nu mai cadă


8. Te-ai gândit vreodată că oja și agrafele de păr se pot potrivi perfect?

În acest mod poț face foarte multe modele creative.

9. Curăță-ți puloverul favorit cu o piatră ponce


10. Ai rămas fără cremă de ras? Balsamul de păr te va ajuta

9-truc-1024x727-9825419

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.