10 trucuri pe care trebuie să le știi când folosești RUJUL

Se spune că un ruj strălucitor este echivalentul unui espresso: îndrăzneț, revigorant și proaspăt. Rujul potrivit va întoarce capete și va rupe inimi. Nicio fată nu ar trebui să trăiască fără el. Iată câteva trucuri pentru ca oricine să se simtă confortabil purtând orice nuanță:

1. Pregătește-ți buzele!

Te-ai dat cu ruj și ai observat că acesta se strânge în crăpăturile buzelor? E important să îți exfoliezi și să îți hidratezi buzele înainte. Folosește o periuță de dinți pentru exfoliere și unt de shea pentru hidratare.

2. Conturul e cel mai important

Acesta dă o formă buzelor și oferă to bază la care să adere rujul. Pentru niște buze mai mari, folosește creionul în afara conturului natural al buzelor.

3. Aplică rujul cu o pensulă

FOLLOW ME

Folosește o mică perie pentru buze pentru o mai bună acuratețe și pentru ca rujul să reziste mai mult.

4. Fixează cu pudră și repetă

Pudra menține produsul la locul lui și oferă o finisare mată. După ce ai aplicat pudra, aplică un al doilea strat de ruj și apoi iar pudră, iar ruj, pentru ca acesta să reziste multe ore.

5. Folosește anticearcăn pentru margini mai fine

Marginile vor fi clare și fine – după creionare și aplicarea rujului, folosește anticearcăn și o pensulă fină pentru a repara orice imperfecțiuni.

6. Folosește-ți rujul ca fard

Un ruj e multifuncțional. Rujul potrivit poate fi folosit și pe post de fard de obraji sau ca fard de ochi. Nu uita însă să-l folosești cu moderație.

7. Amestecă fard de pleoape liber și vaselină pentru a-ți face un ruj

Uneori e greu să găsești nuanța perfectă din mintea ta. Amestecă fardul de pleoape și vaselina într-un bol mic. Dacă nuanța nu e bună, mai adaugă alți pigmenți.

8. Evită petele de pe pahar

Deși e drăguț să știi mereu care e paharul tău, ar fi mult mai bine să ai un pahar curat pentru toată seara. Linge marginea paharului înainte să bei pentru a evita urmele de ruj.

9. Folosește-ți degetul

Nu e nimic mai jenant decât să ai ruj pe dinți. Cel mai simplu mod prin care poți face asta e să te folosești de degetul tău. Pune-ți buzele pe el și apoi scoate-l ușor din gură.

10. Pentru iluzia unor buze mai pline, încearcă un ombre

Alege două nuanțe de ruj. În centrul buzelor aplică nuanța mai deschisă și amestec-o ușor cu conturul mai închis. Fixează cu pudră dacă e nevoie și adaugă gloss pentru niște buze și mai mari.

 

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.