Îmi place rujul ROZ! Ce spune culoarea rujului despre mine?

Ela si Alesia, pregatiri de Revelion

photo-11-1380066

Îmi place rujul roz. Ştiu. O să spuneţi că e greu de asortat. Că e demodat. Că e purtat de adolescente. Dar ce ziceţi de un roz pal, abia-abia sesizabil? Sau de un roz tare, spre corai, care mă decupează din mulţime?

Oricum ar fi, alegerile în materie de makeup spun incredibil de multe despre felul tău de-a fi. Machiajul ochilor, al buzelor, chiar și folosirea blush-ului sau a pudrei autobronzante dezvăluie modul în care vrem să ne perceapă ceilalți și cum ne vedem noi când ne uităm în oglindă.

Ai rujuri în nuanțe nude sau le preferi pe cele saturate, în nuanțe aprinse? Te joci cu lipglossurile transparente sau preferi culorile toamnei pe buze? Iată în ce mod te definește culoarea rujului folosit:

  • Roz pal

Alegi întotdeauna rozul pal pentru că știi cât de bine îți complementează rochia perfect croită pe corp și perlele vintage. Timpul liber îl petreci în cafenele cochete cu persoanele dragi iar din trusa de machiaj nu-ți lipsește niciodată blush-ul.

  • Roz zmeură

Ai încredere în tine, ți-ai format un stil și nu deviezi de la el. Adori să cauți comori în magazine vintage și nu-ți uiți niciodată perechea de ochelari supradimensionați acasă. Investești timp și effort atât în accesorii, cât și în hairstyling.

  • Corai

Pentru tine, viața e o vacanță. Ai vrea să-ți petreci timpul în însoritele Maldive, departe de gălăgia orașului. Chiar și în jungla urbană, adori să porți rochii înflorate și fuste vaporoase, savurând cocktailuri.

FOLLOW ME

  • Nude

Nu te simți mai bine nicăieri decât la… birou. Întotdeauna îmbrăcată la patru ace, cu o servietă chic în mână și cu părul strâns în coc, nu treci neobservată de colegi și șefi, deopotrivă.

  • Burgund

Tu ai moda în sânge. Adori salopetele military toamna precum și restaurantele de cinci stele, unde savurezi cu plăcere un vin roșu seara. Când vine vorba de beauty, ești întotdeauna pusă la punct cu ultimele trenduri, preferându-le pe cele care îți dau o notă de mister.

  • Ciocolată

Anotimpurile tale preferate sunt toamna și iarna. Adori să te răsfeți cu masaje la spa, loțiuni parfumate și produse care-ți fac pielea să strălucească. Preferi întotdeauna să stai încasă cu o cană de ciocolată fierbinte și o carte, decât să petreci până dimineața în oraș.

  • Mov prună

Ești sufletul petrecerii și cea mai optimistă persoană pe care prietenii tăi o cunosc. Rutina ta de beauty se complică pe zi ce trece, pentru că adori să pui în pratică trucurile învățate pe internet. Nu poți spune nu ieșirilor cu fetele, bluzelor din mătase și manichiurii perfecte.

Articolul a fost publicat in CHICMOM si etichetat cu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.