10 TRUCURI simple pentru BURLACI

Se spune despre burlacii din toată lumea sunt leneși și că vor vor doar să stea pe canapea să se relaxeze. Cu siguranță că aceste descrieri nu se aplică numai lor, ci mai multor bărbați, însă, atunci când nu ai o femeie prin preajmă care să te ajute, s-ar putea să ți se pare complicat să faci lucrurile pe care în mod normal le face o mamă sau o soție.

Fie că ești singur sau doar locuiești singur, există câteva modalități prin care să rezolvi orice mai ușor.

Iată câteva trucuri care vă vor simplifica viața:

1. Farfurii și învelitoare de plastic


2. Farfurii comestibile


Dacă nu ai chef de spălat vase, nu le folosi. Poți înlocui farfuriile normale cu tortilla

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Mâncare la pachet


În loc să murdărești farfurii, poți mânca direct din pachet.

4. Cereale


Nu mai trebuie să îți faci griji pentru fărâmele de cereale dacă folosești acest truc

5. Mănâncă direct din oală


Dacă ți-ai gătit ceva, poți mânca mereu chiar din oală.

6. Ața dentară te salvează


Te-ai săturat să speli cuțite? Poți folosi ața dentară pentru a tăia felii de prăjituri sau alte alimente moi.

7. Spune nu călcatului


Poți îndrepta cutele de pe cămașă dacă o ții deasupra cuptorului când gătești.

8. Fă cumpărături mai ușor


Astfel poți lua totul dintr-o lovitură.

9.

Împrospătarea aerului


Odorizantul pus pe ventilator îți face camera să miroasă frumos, chiar dacă aerul nu e prea proaspăt.

10. Gătitul nu trebuie să fie complicatLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.