#CHICMOM, Video

3 trucuri pentru coafuri simple de vară

Scris de Ela Crăciun la 25 mai 2017

Părul este unul dintre atuurile unei femei, iar eu nu fac excepţie la categoria celor care se încred în acest lucru. Pentru că lucrez într-un domeniu care presupune că trebuie să fiu mereu „țiplă”, în ultimii 11 ani, părul meu a fost supus multor sesiuni de coafat sau transformări care l-au făcut să-și piardă din vitalitate.

Aşa că îi acord o atenţie deosebită, mai ales că a fost o perioadă când nu prea arăta bine deloc. Deşi aveam grijă să îl tund periodic, vârfurile erau despicate şi cu tot coafatul din lume nu era „impecabil”. Aşa trebuie să îmi stea mie părul, altfel nu mă simt bine. Deh, am şi eu două fixuri: părul şi unghiile:

 • dacă nu am nimerit culoarea ojei, în câteva zile renunţ la ea, deşi folosesc ojă semipermanentă; acesta este şi motivul pentru care, de cele mai multe ori, aleg culori simple şi uşor de asortat;
 • din același registru: la înot nu merg pentru că îmi ud părul, iar coafura se duce odată cu apa.

Când lucram în weekend, mă spălam pe cap şi sâmbăta şi duminica. Iar în timpul săptămânii încă de cel puţin două ori. Vă daţi seama cât de agresat era sărăcuţul de el. Nici nu e de mirare că după atâta feon, placă sau ondulator arăta destul de rău. Am casa plină de şampoane, măşti, măscuţe, uleiuri şi uleiuţe.

De ani buni testez produse şi game de îngrijirea părului de tot felul, tocmai în ideea de a găsi cea mai bună soluţie pentru un păr bogat, puternic şi strălucitor.

Asta până mi-a explicat o doamnă dr. cu care am filmat pentru emisiunea „Numai de bine” că părul este făcut din celule moarte. Asta înseamnă că nu produce vitamine şi substanţe nutritive de la sine, ci trebuie să i le asigurăm noi. Dacă nu din alimentaţie, din suplimente naturale.  Aşa am aflat de Forcapil, tratament pe bază de ingrediente NATURALE ce combate căderea părului. Capsulele conţin vitaminele B5, B6, B7, B8, D3 şi aminoacizi ce redau vitalitatea şi puterea firului de păr.

Loţiunea are şi ea un amestec de B-uri şi plante: ginko biloba, urzică, mei şi coada calului ce ajută la regenerarea părului chiar de la rădăcină. Se aplică direct pe scalp, masând uşor zona şi completează tratamentul cu capsule.

Forcapil este soluţia în cazul căderii părului, indiferent de cauza acestui fenomen: stres, oboseală, regimuri alimentare dezechilibrate, deficit de vitamine sau cantitate excesivă de sebum la nivelul pielii capului.

Eu le folosesc deja de ceva vreme, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Părul, chiar şi partea blondă 🙂 arată sănătos, iar vârfurile nu mai sunt despicate.

Şi pentru că vine vara, iar anul acesta se poartă cosiţele, m-am gândit să învăţăm să ni le facem singure acasă. Iar hairstylistul Cristi Pascu mi-a arătat cât de simplu poate fi, deşi i-am tot spus că în acest domeniu, am două mâini stângi. 🙂

Codiţele mele preferate sunt cele „a la Kloe”, dar parcă îmi stă mai bine cu prima variantă. Voi ce părere aveţi?

Alţii au citit şi despre:


4 thoughts on "3 trucuri pentru coafuri simple de vară"

 1. Andreea surugiu spune:

  Mie imi plac toate. Esti frumoasa oricum. Te pup, draga Ela

 2. Maria agos spune:

  Se gasesc in farmacii aceste vitamine?

 3. mire mirela spune:

  eu le am cautat in heplnet dar nu le am gasit. si nu au nici pe site vanzare online. de unde pot lua?

 4. dicu liliana spune:

  eu am norrois cu sora mea coafeza. ea imi face mereu cele mai frumoase coafuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--