10 VEDETE care au fost BĂTUTE și agresate de partenerii lor

Vedete care au fost în relaţii toxice

Cuplurile de celebrităţi sunt ori adorate ori displăcute. Poate ţi-ai dorit vreodată să îţi găseşti o pereche care să îi semene idolului tău, sau să nu experimentezi niciodată ororile pe care le vezi la TV. Mai jos găseşti cele mai dezastroase cupluri:

1. Rihanna şi Chris Brown

Cei doi au părut iniţial cuplul perfect, iar iubirea lor părea de poveste. Dar, este în zadar să reamintim că relaţia lor s-a terminat repede, odată cu acuzaţiile de violenţă domestică ale Rihannei către Chris Brown. Videourile si pozele cu Rihanna plină de vânătăi au făcut înconjurul lumii. Din fericire, legătura toxică s-a încheiat.

10-3-600x338-5053953

2. Whitney Houston şi Bobby Brown

Aceştia au fost căsătoriţi timp de 15 ani, dar căsnicia lor nu a fost deloc fericită, fiind marcată de droguri, dependenţă de alcool şi violenţă domestică. Povestea a luat sfârşit în momentul în care Whitney s-a inecat în cadă din cauza supradozei pe care o luase. Bineînţeles că mulţi l-au învinovăţit pe Brown, dar nimeni nu ştie adevărul.

FOLLOW ME

3. Tommy Lee şi Pamela Anderson

Probabilitatea de reuşită a unei relaţii când te cuplezi după doar câteva zile (4 mai precis), este destul de scăzută. În cazul acesta, faptele vorbesc de la sine, căsnicia lor încheindu-se dupa 3 ani, când Tommy a fost arestat pentru abuzurile asupra Pamelei.

4. Mariah Carrey şi Tommy Mottola

Mariah avea doar 18 ani când l-a întâlnit pe Tommy. Aceştia s.au îndragostit imediat, urmând să se căsătorească în 1993 şi să se despartă în 1997. Principalele motive ale despărţirii au fost exploatarea sexuală şi abuzul emotional.

5. Tina şi Ike Turner

Una dintre cele mai controversate relaţii are o istorie interesantă. Când cei doi s-au întâlnit a fost dragoste la prima vedere. Au lucrat în industria muzicală, cântând împreună în mai multe ocazii. Mariajul s-a sfârşit însă, dovedindu-se faptul că Ike, dependent de alcool fiind, o abuza pe Mariah.

4-5-600x399-2486318

6. Mel Gibson and Oksana Grigorieva

Abuzurile petrecute între cei doi au fost mereu în atenţia publicului. Toată lumea ştia că Mel Gibson îşi abuza prietena atât fizic, cât şi emoţional. Ulterior acesta a încercat să îi ofere 1.5 milioane de dolari pentru o împăcare, Oksana refuzând.

7. Amy Winehouse and Blake Fielder

Amy a murit la o vârstă fragedă- 27 de ani- iar decesul acesteia a lansat multe speculaţii. Cel mai mediatizat zvon a fost acela că fostul ei soţ, Blake Fielder, o introdusese de fapt în lumea drogurilor. Chiar dacă aceştia erau deja separaţi de doi ani, Blake a fost ţinta tuturor, considerat vinovat de moartea ei, din cauza relaţiei zbuciumate pe care au avut-o.

5-4-600x490-5955912

8. Madonna şi Sean Pen

Madonna şi Sean Pen s-au căsătorit în 1985, iar 4 ani mai târziu au divorţat. Împăcările nu au încetat să apară, facându-se multă zarvă în media pe accest subiect. Şi divorţul lor a fost unul presărat cu acuze, certuri şi speculaţii de violenţă domestică.

7-4-600x400-7583832
9. Mike Tyson şi Robin Givens

După o relaţie de un an, cei doi au decis să se căsătorească. Din păcate Robin a făcut un avort şi acel moment a marcat începutul abuzurilor. Robin povestea că bătăile erau insuportabile, şi că trăia într.o continuă teamă lângă soţul său. Coincidenţă sau nu, cei doi s-au despărţit de Ziua Îndrăgostiţilor.

10. Kim Kardashian şi Damon Thomas

Ultimii, dar nu cei din urmă, Kim şi Damon au fost căsătoriţi timp de 4 ani. În 2010 Kim a povestit pentru prima oară faptul că era deseori bătută de Damon. În plus, acesta îi dăduse şi bani de liposucţie pentru a arăta mai bine pentru el. Damon voia să deţină controlul absolut asupra ei, şi nu o lăsa să iasă din casă fără permisiunea lui. Până la momentul în care Kim a decis să vorbească despre ce i se întâmplă, nimeni nu a bănuit prin ce trecea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.