10 vedete care recunosc că și-au făcut operații estetice

Celebritățile păstrează de obicei secrete intervențiile chirurgicale și pretind că aspectul lor este rezultatul unui stil de viață sănătos. Dar există și persoane curajoase care și-au asumat intervențiile pe care le-au făcut:

 

1. Britney Spears
1-12-600x464-5662081

Britney nu ascunde că are „propriul” chirurg plastic. Este adevărat, din toate intervențiile posibile, cântăreața a recunoscut că face numai injecții de mărirea buzelor.

 

2. Victoria Beckham

2-16-600x434-9482720

Cântăreața a recunosct că și-a pus silicoane, dar a regretat mai târziu și le sfătuiește pe fete să nu-și schimbe corpul pentru a se conforma standardelor de frumusețe. A revenit ulterior la formele naturale.

 

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Tyra Banks
3-17-600x464-4569983

Tyra Banks a recunoscut că și-a făcut o intervenție la nas.

 

4. Iggy Azalea
5-15-600x452-5277405

Cântăreața a recunoscut că și-a făcut intervenții de mărirea sânilor și că și-a schimbat forma nasului și a bărbiei.

5. Jennifer Aniston
6-15-600x452-6616853

Nu e greu de observat ce fel de intervenție a suferit actrița.  Jennifer admite că a suferit o intervenție chirurgicală pentru că avea deviație de sept și recunoaște că tot atunci și-a modificat și forma nasului.

 

6. Amanda Bynes

7-15-600x452-9059096

Actrița de comedii pentru tineri a recunoscut că și-a modificat nasul.

 

7. Robin Wright
8-11-600x452-3674031

Actrița a recunoscut că vizitele la chirurgul plastician au devenit o obișnuință. De două ori pe an își umple ridurile și a arată în prezent mai bine decât o făcea acum 10 ani.

 

 

8. Cher
9-8-600x519-7916226

Cher vorbește cu sinceritate despre intervențiile estetice. Cântăreața și-a mărit sânii, are o rinoplastie și și-a făcut lifting facial.

 

9. Courtney Cox
10-4-600x511-9833931

Actrița spune că a avut o experiență nefericită și că nu ar mai repeta experimentele cu injecții.

 

10. Nicole Kidman
11-600x420-1755683

Despre NIcole Kidman s-a spus că și-ar fi făcut o mulțime de intervenții, însă ea a spus că și-a făcut numai lifting facial.

 

 

0 comentarii pe “10 vedete care recunosc că și-au făcut operații estetice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.