10 VEDETE care s-au lăsat pe tânjeală și s-au ÎNGRĂȘAT


Să fii vedetă nu e ușor, deoarece toată lumea e cu ochii pe tine și te critică fără milă pentru orice defect sau kilogram în plus. Iată câteva staruri cărora nu le pasă de greutatea lor și care nu vor să slăbească numai pentru a face publicului pe  plac:

1. Vin Diesel

Când a apărut poza cu Vin cu burtică pe Internet, mulți fani au refuzat să creadă că e autentică. S-a dovedit că e reală – așa arăta Vin Diesel în 2015.

1-1-600x359-5176669
2. Christian Bale


Se spune că actorul s-a îngrășat pentru un rol, nu pentru că nu a mai avut grijă de el. Acest lucru e foarte posibil, deoarece, în 2004, el a slăbit vreo 55 de kilograme pentru rolul din ”The Machinist”.

2-1-600x571-4059075
3. Rihanna

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Fanii Rihannei sunt neumeriți. Rihanna s-a îngrășat cu mai mult de zece kilograme, dar se pare că pee a nu o deranjează acest lucru. Încă are apariții în rochii care lasă destulă piele la vedere.

3-1-600x451-2942160
4. Nelly Furtado

Nelly nu mai e fata slabă pe care o știam. Poate că s-a îngrășat din cauza problemelor din viața personal – ea a divorțat de Demacio Castellon, pentru care renunțase la lumea artistică.

4-1-600x475-8915518
5. Kesha

Kesha ppretinde că producătorul său o critica mereu pentru silueta sa imperfect, iar asta a făcut-o să cedeze nervos. Ei bine, acum fata e liberă să fie ea însăși.

5-1-600x592-7223691
6. Jennifer Love Hewitt

Jennifer a născut doi copii și se simte mai feminine și mai fericită ca oricând. Ce ar fi de criticat aici?

6-1-600x571-4370375
7. Steven Seagal

Steven nu a fost chiar tras ca prin inel nici în tinerețe,, dar acum actorul are 130 de kilograme, ceea ce e un pic cam mult chiar și pentru o persoană înaltă de aproape 2m, ca el.

7-600x495-7717124
8. Jessica Simpson

La începutul carierei sale, cântăreața aproape că arăta ca un model, dar între timp s-a îngrășat în mod considerabil. A și slăbit însă, așa că probabil vor mai exista schimbări în felul în care arată.

8-600x495-5752928
9. Brendan Fraser

Actorul a trecut printr-un divorț dureros și prin traume fizice, iar apoi cariera sa a fost pusă pe pauză. Aceste lucruri și-au pus amprenta asupra înfățișării sale, dar, din fericire, nu i-au afectat și talentul actoricesc.

9-600x407-8796247
10. Kelly Clarkson

Cântăreața și-a revenit după sarcină, dar nu a slăbit complet. Nu pare să-i pese prea tare de aacest lucru însă. Kelly pretinde că e fericită și că nu are nevoie de aprobarea nimănui.

10-600x571-2666839

Dacă vrei și tu să te simți mulțumit/ă cu felul în care arăți, iată câteva sfaturi:

1. Renunță la idealul de frumusețe conturat de media.
2. Definește-te în alte moduri, nu în funcție de felul în care arăți.
3. Nu te panica atunci când simți că nu arăți bine.
4. Zâmbește.
5. Poartă haine în care să te simți confortabil.
6. Nu te mai uita atât în oglindă.
7. Concentrează-te să îți menții sănătatea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.