11 ilustrații care arată cum este viața fetelor scunde

Uneori, pentru persoanele scunde este dificil să se adapteze unei lumi care este destinată în mare parte persoanelor cu o înălțime medie. Fetele scunde sunt drăguțe și fermecătoare, dar ele se plac atât de mult pentru ceea ce sunt? De multe ori fetele scunde se confundă cu copiii, iar alegerea unei ținute într-un magazin poate deveni o sarcină destul de grea pentru ele.

Așteptările pe care le au atunci când merg la cumpărături, adesea nu sunt realiste

Este dificil să scapi de unele complexe, chiar și la vârsta adultă.

Nu toate conversațiile sunt purtate de la egal la egal

Trebuie să devină creative și pregătite pentru evenimente de divertisment…

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

… și nu există nicio modalitate de a se pregăti chiar pentru orice

Nu este întotdeauna măgulitor atunci când oamenii din jurul nostru cred că sunt mai tineri decât sunt în realitate. A explica că nu sunt minore nu funcționează întotdeauna.

11 ilustrații care arată cum este viața fetelor scunde

 

De exemplu, când toată lumea crede că iubitul ei este mult mai în vârstă decât ea, chiar dacă au aceeași vârstă.

Dar, inimii nu îi poți porunci. Așadar, că te îndrăgostești de cineva de aceeași înălțime sau mai înalt, la urma urmei nu mai contează.

Există chiar și avantaje atunci când ai 1,5 m.

Chiar dacă nu pot reuși întotdeauna să facă față fiecărui mic obstacol …

… de multe ori primesc ajutor în momentele în care se așteaptă cel mai puțin

Tu ai fost pusă vreodată în situații amuzante din cauza înalțimii tale? Ne-am bucura să auzim, scrie-ne în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.