Gânduri și concluzii la final de campanie: Viața sănătoasă este o alegere personală

Gânduri și concluzii la final de campanie: Viața sănătoasă este o alegere personală

Acum șase săptămâni anunțam startul unui experiment. Campania Mănâncă, aleargă, slăbește! a însemnat, în primul rând, începutul unei noi atitudini cu privire la viață sănătoasă, cum îmi place mie să o numesc – mariajul dintre sport și alimentație.

IMG_4952

Au fost săptămâni pline în care am învățat foarte multe lucruri de la oameni pregătiți și pasionați de ceea ce fac, și, mai ales, am aflat lucruri utile despre mine. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, pentru că ați fost alături de mine pas cu pas și pentru că mi-ați scris despre voi. Sunt mândră că mulți dintre ati luat în considerare informațiile scrise pe blog în această perioadă și că viața voastră s-a făcut mai frumoasă.

Pare greu, dar, de fapt, am învățat că este ușor și că totul este în capul nostru, că noi alegem. Știu că poate aceste cuvinte sunt truisme, dar atât de simplu și de clar este. Am învățat cum IMG_5955să lucrez cu mine, cum să mă motivez și cum să nu mai caut scuze și să amân. Am învățat că pot face mult mai multe lucruri, că pot avea energie să am grijă de familia mea, să mă joc cu cei doi copii ai mei, să petrec timp cu soțul meu,  cu prietenii, dar și să construiesc proiecte și să mă bucur de tot ceea ce se întâmplă. Pe scurt – mi-am reorganizat psihicul și modul de a gândi. Am luptat eu cu mine, cu modul meu de gândire și am avut mulți aliați în acest demers. De fapt, au fost aliații noștri și mă refer aici la Pescariu Sports&Spa, la antrenorul meu Alexandru Ceobanu, la food bloggerul Laura Adamache si la psihologul Dana Dumitrache.

 

Și, marea întrebare. Nu mai aveți răbdare, nu-i așa? Cum s-a schimbat corpul meu? Ei bine, m-am remodelat, am mult mai multă energie și sunt grozav de activă. Somnul meu este mult mai odihnitor, pielea mea arată mai bine, la fel și părul meu. Și nu am grijă doar de mine, ci și de familia mea și, nu vă ascund că îi cicălesc și pe prietenii mei, pe toți cei dragi mie să își organizeze puțin stilul de viață. Merită!

 

IMG_5995Închei acest experiment cu o decizie pe care am luat-o cu tot sufletul: lucrurile nu se opresc aici. Voi continua să respect tot ceea ce am scris în paginile acestui blog și vă voi ține la curent. Vă rog si va incurajez inca o data să îmi scrieți și voi despre rezultatele proprii, pentru că vă asigur că mă bucură enorm de mult.

Vă mai împărtășesc un lucru. Pentru că am dorit să știu cât mai multe detalii despre starea corpului meu după aceste șase săptămâni am ales să fac un test cu aparatul de biorezonanță magnetică. Am făcut acest lucru cu ajutorul Florentinei Gionea, consilier înnutriție și wellness. Și tot Florentina mi-a răspuns la mai multe întrebări cu privire la acest test.Vedeți în rândurile de mai jos care au fost rezultatele.

 

De ce să îți faci un test de biorezonanță magnetică? 

„Testul se desfășoară foarte ușor. Metoda de testare este neinvazivă și nedureroasă. Din cercetările mele, făcute pe pacienți, rezultatele testului corespund cu rezultatele efectuate de medic în procent de 80-90%, ceea ce prezintă o acuratețe destul de mare, nu spun numai eu, ci și testele efectuate de producătorii acestui aparat”, ne-a impartasit Florentina Gionea.

 

Informații despre apărat

Testarea durează 60 de secunde, este nedureroasă și neinvazivă și în urma ei se obțin 28 de rapoarte de sănătate. Pe baza unor date introduse în softul Quantum Analyzer și prin citirea câmpurilor energetice personale, se fac analize generale ale:

  • sistemului cardiovascular, gastro-intestinal, nervos
  • plămânilor, ficatului, bilei
  • funcțiilor renale, funcțiilor sexuale
  • glicemiei, vitaminelor, oligoelementelor, aminoacizilor esențiali, coenzimelor
  • metalelor grele, alergiilor
  • prostatei ( în cazul bărbaților), ginecologice (pentru femei)
  • se calculează masa musculara, indicele corporal, masa de grăsime, greutatea țintă
  • calităților fundamentale ale corpului precum pH-ul, hipoxia, nivelul de hidratare

Mai multe informații găsiți aici:  

 

Vă împărtășesc mai jos și rezultatele testului meu:

 

Potrivit testului făcut cu aparatul de biorezonanță magnetică, organele importante ale corpului meu sunt perfect sănătoase. Și aici mă refer la inimă, ficat, pancreas, stomac, vezică biliară, plămâni. Cât despre minerale și vitamine, am nevoie de un aport de calciu, fier, fosfor și potasiu, vitamina A, B12, D3 și E. Ele se pot aduce în organism printr-o dieta echilibrată. De asemenea, este recomandată și o ușoară cură de detoxifiere bazată pe sucuri proaspete de morcov, telină și măr. O atenție deosebită trebuie să o dau aportului de sare. Eu nu mănânc prea sărat, însă multe din alimentele zilnice conțin adaos de sare. Așa că este bine să fiu atentă în continuare la câtă sare consum zilnic.De asemenea, este foarte important consumul de lichide.

Dragii mei, să ne auzim sănătoși!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.