11 mari beneficii organice ale rășinii Mumio

Nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii

Recent, am descoperit proprietățile terapeutice al rășinii Mumio. Am găsit la plafar un produs sub patent  românesc, respectiv extractul purificat de rășină Mumio. Rășina Mumio este considerată un fel de panaceu universal al multor afecțiuni organice și asta deoarece în compoziția sa intră peste 40 de substanțe organice și minerale: acizi zoomelanici, acizi humici, acid nezoic, oxalic; aminoacizi ca fenilalanina, alanina, arginina, acid aspartic, acid glutamic, lisină, glicină, metionină, tirozină, valină, serină; alți acizi precum steroizi naturali, terpenoide, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice; de asemenea, calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, seleniu, mangan, nichel, bariu, vanadiu, molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, crom, bismut, fosfor, cobalt, bor, galiu, argint, beriliu, stronfliu, zirconiu, titan, adică, aproape jumătate din elementele existente în tabelul lui Mendeleev.

Altminteri, însuși Max Gerson, celebru oncolog american, de origine germană, care a revoluționat tratamentul cancerului prin inserția în alimentație de alimente vii, crude, în special legume și fructe, considerând detoxifierea și deparazitarea organismului o prioritate în restabilirea stării de sănătate, afirma la jumătatea secolului trecut, că organismul uman are nevoie de minim 50 de microelemente, toate aceste elemente regăsindu-se în rășina Mumio. Teoria lui a nuanțat și potențat o serie de alte studii și cercetări care au demonstrat veridicitatea acesteia: vitaminele și mineralele administrate corespunzător, nu după ureche, previn și tratează inclusiv boli considerate incurabile, boli autoimune sau boli degenerative/ireversibile.

Rășina Mumio este colectată la înălțimi de peste 2000 de metri, din locuri greu accesibile: peșteri, grote, stânci din zona Podișului Tibet și Pamir. Tibetanii o numesc „nectarul celor 5 elemente fundamentale ale naturii: pământ, apă, foc, aer si eter”. Este chiar mai puternică decât ginsengul în ceea ce privește calitatea dovedită de energizare și regenerare.

1.       Mărește numărul și forța limfocitelor T și a limfocitelor B (leucemii, anemii), piloanele oricărui sistem imunitar matur.

2.      Stimulează, prin administrare internă și externă,  procesele de cicatrizare, fiind puternic antibacteriană, antimicrobiană, antiinflamatoare, accelerează, în cazul rănilor purulente, procesul de epitelizare, grăbind regenerarea tegumentară (a pielii).

3.      Stimulează regenerarea oaselor, în cazul fracturilor, micșorând perioada de covalescență.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4.      Reglează metabolismul și arde grăsimile în exces (în cazul persoanelor obeze).

5.      Complexul de minerale și de compuși polimoleculari acționează sinergic, diminuând stările de depresie și anxietate.

6.      Vindecă nevralgiile, radiculitele, nervrodermitele, prin masaj cu soluție de rășină mumio.

7.      Crește potența sexuală și tratează eficient sterilitatea, atât la femei, cât și la bărbați.

8.      Elimină reziduurile toxice din organism.

9.      Participă la biosinteza ADN-ului celular, facilitând diviziunea și mărirea numărului celulelor.

10.   Crește masa musculară cu 10% și mărește capacitatea de efort cu 25%  (studiu din cadrul unui program de pregătire al armatei ruse).

11.   Tratează cu succes (conform unor studii făcute de cercetătorii ruși) colita cronică, după numai 10 zile de administrare a produsului.

Pentru a contracara gustul amar (recomandarea este să se țină sub limbă până la dizolvarea completă), rășina Mumio se poate administra împreună cu o linguriță de miere. Este interzis consumul de alcool pe întreaga perioadă de administrare.

Photo Credits:  www.naturasanat.ro

 

2 comentarii pe “11 mari beneficii organice ale rășinii Mumio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.