11 TRUCURI pe care trebuie să le știe oricine are un IPHONE

Atunci când îți achiziționezi un telefon, ești captivat de aspectul și de funcțiile sale, dar nu te gândești că s-ar putea să întâmpini și anumite probleme cu el. De multe ori se întâmplă să nu înțelegi ce înearcă să-ți transmită telefonul tău.

Iată 11 probleme pe care le-ai putea întâmpina și învață cum să le rezolvi

1. Folosește întotdeauna încărcătoare originale

Folosirea unui încărcător fake poate duce la consecințe neplăcute. Fii mereu atent la ce tip de încărcător cumperi și caută pe internet cât mai multe informații. Poți chiar să-l compari cu cel al prietenilor, pentru a fi sigur. Încărcătoarele fake îți pot strica telefonul și se poate ajunge chiar la explozii.

2. Trebuie să ai mereu acces la număr de telefon de la iCloud

Acest lucru se aplică atunci când îți actualizezi telefonul. La repornire, ți se va cere un cod trimis pe numărul de telefon asociat contului de iCloud, așa că nu trebuie să-l uiți.

FOLLOW ME

3. Nu închide toate aplicațiile

Oamenii cred că dacă nu închid toate aplicațiile din telefon, acesta se va descărca mult mai repede. Ceea ce utilizatorii de iPhone nu știu este că aplicațiile de pe fundal se află în pauză și nu pot consuma enegie. Doar atunci când vei reintra în aplicație, bateria va începe să se descarce.

4. Husele nepotrivite

Husele trebuie să fie cât mai practice. Acestea trebuie să protejeze cât mai bine părțile importante ale telefonului. Husa te poate ajuta să nu cureți atât de des telefonul și este de folos și atunci când acesta se supra-încălzește.

5. Închide telefonul la temperaturi extreme

Trebuie să te obișnuiești cu faptul că telefonul tău este mult mai sensibil decât tine. Aceasta poate fi folosit doar între 0-35 de grade. Pot apărea consecințe negative dacă îl folosești atunci când este foarte cald sau când temperatura scade de 0 grade. Atunci când mergi pe munte sau ești în deșert, se recomandă să folosești alt dispozitiv. Să sperăm că poate iPhone-ul 19S te va scăpa de această problemă.

6. Nu-l lăsa la încărcat peste noapte

Unii oameni cred că dacă vor lăsa telefonul la încărcat peste noapte, bateria se va descărca, însă dacă îl lași la încărcat mai mult decât e nevoie, îl vei supraîncărca. Cu siguranță, este foarte convenabil să te trezești dimineața cu 100%. În plus, dacă-l scoți de la încărcat atunci cand are 100%, bateria va ține mai mult.

7. Nu-l lăsa prea mult descărcat

Deși probabil nu ai întâmpinat până acum această situație, deoarece este imposibil să uiți de telefon, trebui să știi că este de preferat să-l bagi cât mai repede la încărcat.

8. Nu permite multor aplicații să-ți trimită notificări

Notificările constante îți pot consuma bateria, internetul și sunt foarte deranjante pentru cei din jurul tău. Atunci când descarci o aplicație, gândește-te bine înainte de a selecta alertele pentru notificări.

9. Locația

Aceasta poate afecta considerabil bateria telefonului tău. Poți dezactiva această opțiune din setări. Setări-Intimitate-Servicii de localizare.

10. Repornește-l din când în când

Telefonul mai are nevoie și de o repornire, din când în când. Gândește-te cum ar fi pentru tine să lucrezi non-stop, fără pauză. Este indicat să faci acest lucru o dată pe săptămână.

11. Nu lăsa mereu Wi-Fi-ul și Bluetooth-ul activat

Acest lucru îți poate afecta bateria. Este ca și cum ai da drumul la apă, deși nu speli vasele. Oprește-le atunci când nu îți folosesc la nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.