12 alimente pe care le poți mânca fără să te îngrași

Chiar dacă ții foarte mult la siluetă, tot există alimente din care poți mânca fără limite. Au multe fibre și puține calorii, săturându-te fără a exista riscul de îngrășare. Bucură-te de lista acestor alimente, dar nu uita să ai o dietă bine echilibrată:

1. Popcorn
Dacă îl pregătești fără unt și zahăr (cu puțină sare, de exemplu), îl poți mânca fără frică, deoarece o porție de o cană conține doar 31 de calorii.

2. Țelina
Tulpina de țelină conține 95% apă. Te ajută să pierzi în greutate și să-ți detoxifiezi corpul datorită efectului diuretic.

3. Vinetele
O porție de vinete la grătar sau coapte fără ulei are 24 kcal, deci te poți bucura cât vrei de aceste legume gustoase.

4. Portocalele, mandarinele și grapefruit
Fructele în cantități mari nu sunt recomandate dacă vrei să pierzi în greutate, dar citricele fac o exepție. Conțin multe fibre și vitamina C. Te satură, sunt benefice pentru digestie, ficat și piele și te fac mai sănătos.

5. Pepenele galben și roșu
Poți mânca oricât, deoarece o felie conține 60-70 de calorii. Aceste fructe ajută la eliminarea lichidelor în exces din corp și te satură.

FOLLOW ME

6. Algele
Algele, precum laminaria, sunt cea mai bună sursă de iod. Îți ajută tiroida să funcționeze normal, îți mențin hormonii la niveluri normale și te împiedcă să te îngrași.

7. Zucchini
O porție de zucchini are cam 42 de kcal. Îți echilibrează proporția de apă și sare, îmbunătățește funcționarea intestinelor și poate fi folosit pentru a diminua energia din felurile principale.

8. Castravete
Niște legume indispensabile pentru toți cei ce vor să slăbească – ajută în lupta cu umflăturile și te ajută să slăbești.

9. Ouăle
Le poți mânca oricând, chiar și seara, fără frica de a te îngrășa. Desigur, ouăle fierte sunt mai bune decât cele prăjite.

10. Ananas
Acest fruct delicios e prietenul cel mai bun al celor care vor să slăbrască. Bromelaine din ananas separă celulele de grăsime și ajută la metabolizarea proteinelor.

11. Merele și prunele
Un măr are numai 50kcal. Te satură și îți reglează digestia. Prunele sunt bogate în vitamina C și potasiu, care sunt benefice pentru inimă și vasele de sânge.

12. Salata
Salata e o sursă grozavă de acid folic și poți mânca foarte multă, deoarece o frunză are numa 3kcal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.