12 exerciții SIMPLE pentru a avea PICIOARE SUBȚIRI și FUND BOMBAT

Genuflexiunile sunt cheia unor picioare frumoase şi a unui fund bombat, însă oferă beneficii întregului corp. Dacă îți dorești să începi o serie de exerciții intense pentru a-ți dezvolta condiția fizică care să dea rezultate rapid, genuflexiunile sunt exact ceea ce cauți.

Genuflexiunile sunt un tip de exercițiu care nu ar trebui să-ți lipsească din rutină, pentru că sunt simplu de executat, nu necesită niciun echipament și pot fi efectuate oriunde.Iată câteva exerciţii pe care le poţi face acasă, în mai puţin de un sfert de oră. Fă-le zilnic și în curând vei observa rezultatele:

1. Genuflexiuni de bază

Începe cu genuflexiuni clasice.

2. Genuflexiuni cu lovituri în spate

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Piciorul ridicat îți va lucra fundul.

3. Genuflexiuni de sumo

Acestea îți fortifică și corpul și fundul.

4. Genuflexiuni de sumo cu brațele ridicate

Se adaugă astfel elemente cardio.

5. Genuflexiuni pentru mușchii oblici abdominali

Talia ta îți va mulțumi pentru acest exercițiu.

6. Genuflexiuni și sărituri

Cu acest exercițiu îți vei întări și mușchii brațelor.

7. Genuflexiuni cu picioarele apropiate

Un exercițiu de încălzire pentru ceea ce urmează.

8. Genuflexiuni pistol

Pentru început, poți folosi un sprijin pentru acest exercițiu dificil.

9. Genuflexiuni – reverențe

Acest exercițiu implică folosirea mai multor grupe de mușchi în același timp.

10. Genuflexiuni separate

Acest exercițiu întărește mușchii gambei, ai coapselor și ai fundului.

11. Genuflexiuni cu pași în lateral

Acest exercițiu îți încordează cel mai mult mușchii fundului.

12. Genuflexiuni pop

Acest exercițiu le permite mușchilor să facă o pauză, îndepărtează acidul lactic și adaugă elemente de cardio în antrenament.

Iată programul de antrenament dintr-o săptămână:

Genuflexiuni de bază – 10. Repetă

Genuflexiuni cu lovituri în spate – 5 de fiecare picior.  Repetă

Genuflexiuni de sumo – 10. Repetă

Genuflexiuni de sumo cu brațele ridicate – 10.  Repetă

Genuflexiuni pentru mușchii oblici abdominali – 5 de fiecare picior

Genuflexiuni și sărituri – 10. Repetă

Genuflexiuni strâmte cu picioarele apropiate – 10

Genuflexiuni pistol – 5 de fiecare picior. Repetă

Genuflexiuni – reverențe – 5 de fiecare picior

Genuflexiuni separate – 5 de fiecare picior

6. Genuflexiuni cu pași în lateral – 5 de fiecare picior

Genuflexiuni pop – 10

7. Genuflexiuni de sumo

10. Genuflexiuni pentru mușchii oblici abdominali – 5 de fiecare picior

sursa: fitnessmagazine.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.