12 fotografii în care se vor regăsi toți cei ce au frați sau surori

Cea mai mare curiozitate a celor care sunt singuri la părinți este cum e să ai frați sau surori. Unii spun că e mai bine să fii singur la părinți pentru că te poți bucura de toată atenția familiei și nu trebuie să împarți cu nimeni ceea ce ai. Totuși, atunci când crești într-o familie numeroasă înveți să fii mai generos și ai întotdeauna un complice pentru năzbâtii.

Nimeni nu ne cunoaște mai bine decât frații și surorile noastre. Unii dintre ei abuzează de cunoștințele lor ca să ne înnebunească făcând diverse șotii, iar când vine vorba de glume sâcâitoare, frații și surorile noastre au o imaginație nelimitată.

Iată câteva glume foarte haioase care au fost postate pe internet de-a lungul timpului:

1. „Pentru că are un gât lung, surorii mele i se spune girafă, iar asta o enervează. Deci, uite ce cadou am decis să-i iau de ziua ei…”


2. „Fratele meu mi-a spus că mi-a lăsat niște pepene.”


3. „Hey, înghețată! Fir-ai tu să fii, soro!”

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.


4. „Acesta a fost primul cadou pe care l-am prmit vreodată de la fratele meu mai mic.”

 

 


5. „Am comandat niște adidași onlinemși au sosit când eram la muncă. L-am rugat pe fratele meu să-mi trimită o poză.”


6. „Îmi iubesc tare, tare mult frățiorul.”


7. „Când mă plângeam că sportul  mă va ajuta să slăbesc, fratele meu mi-a trimis această fotografie cu mine.”

8. „Sora mea de 11 ani mi-a dat o singură șosetă de Crăciun și a promis să o termine pe cealaltă până la ziua mea. A zis că împletitul uneia a obosit-o și nu a mai avut putere s-o facă și pe cealaltă.”

9. „Am rugat-o pe sora mea să împacheteze lucrurile când trebuia să ne mutăm din casă.”

10. „Ani de cercetări arată că dacă îi dai unui copil o consolă de jocuri, el sigur îi va da surorii sale mai mici o telecomandă care nu e conectată.”


11. „Din acest moment, nu mai am soră!”


12. „Nu am putut ajunge la o masă în familie, așa că l-am rugat pe fratele meu să îmi păstreze câte puțin din tot.”

sursa:brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.