12 greșeli pe care le fac FEMEILE când își faci unghiile – Atenție la unghiile cu GEL


Dacă  îți vopsești unghiile adesea știi cât e de supărător ca ele să se strice. Nu e greu să ai o manichiură perfectă, dar trebuie să știi niște trucuri și să eviți niște greșeli:

1. Unghii murdare

Murdăria, uleiurile și oja veche îți pot strica unghiile. Asigură-te că le cureți complet înainte de o nouă manichiură.

2. Uiți să le umezești


Înmoaie unghiile pentru câteva minte în apă caldă înainte să aplici nouă oja pentru ca manichiura ta să arate mai bine.

3. Îți pilești unghiile greșit

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dacă îți pilești unghiile înainte și înapoi s-ar putea să le strici. Pilește-le într-o singură direcție.

4. Poate îți scuturi greșit sticluța de ojă

Dacă scuturi sticluța de ojă vor apărea înăuntru bule, așa că mai bine rostogolește-o în palmă.

5. Sari peste stratul de bază

Stratul de bază este foarte important pentru ca manichiura să reziste mai mult, datorită uleiurilor naturale.

6. Nu aplici oja cum trebuie

Nu încerca să aplici oja dintr-o dată, ci vopsește mai întâi în centrul unghiei și apoi pe fiecare parte.

7. Folosești prea multă ojă

Cu cât e stratul mai gros, cu atât se va usca mai lent. Aplică straturi subțiri și pe al doilea numai după ce primul s-a uscat complet.

8. Nu sigilezi vârful

Vârful unghiilor se strică rpede atunci când folosești tastatura sau telefonul mobil. Nu ar strica să sigilezi unghia cu o linie orizontală.

9. Folosești bețișoare de urechi pentru a elimina oja în exces

Acesta se pot lipi de oja lichidă. Folosește o pensulă veche de machiaj înmuiată în acetonă.

10. Nu aplici stratul superior

La fel ca cel de bază, și acesta e esențial, fiindcă oferă strălucire și rezistență.

11. Ai de-a face cu apa caldă

Apa caldă înmoaie oja și îți strică manichiura. Nu ar trebui să ai de-a face cu apa caldă timp de 6 ore după ce ai aplicat oja.

12. Te culci după ce ți-ai făcut unghile

Oja are nevoie de aproape 24 de ore pentru a se usca complet. Dacă te grăbești să te culci, înmoaie-ți înainte unghiile în apă foarte rece pentru vreo 3 minute.


0 comentarii pe “12 greșeli pe care le fac FEMEILE când își faci unghiile – Atenție la unghiile cu GEL

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Eu mi le fac singura cu gel, nu am facut cursuri dar m-am uitat pe youtube si am tot ce este necesar si util pentru o astfel de maniuchiura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.